Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
............nabijem vas na te vaše milijarde, avione i brodove................
Da Bosnjo je izmislio toplu vodu, ne treba izdvajati za vojsku, pa ukopava svako ljeto ljude pobijene u Srebrenici, a svi ostali glupi pa izdvajaju lovu za vojsku, jer znate, za dvadeset godina maksimalno, pocinju ratovi zbog vodenih izvora.
....čuj stari.......imam vodu u koljenu i spreman sam se žrtvovati samo da rata ne bude.........komprende..........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čemu???
Jedno je borit se za pare a drugo je borit se srcem
Jeboooo vam izrael mater pa jeste li zbog njega izbacili top 11 a ne top 10 vojnih sila .
Od susjeda Hrvatska najbolje kotira, još ima NATO i EU uz sebe, jadna BIH, tko god želi može ju razvaliti, a nitko neće ni trepnuti...
Čudna lista, posebno je je Italija na 12. mjestu, nakon onog blama u 2. svj. ratu...
hehe..nazsle se budale da stavljaju i sastavljaju "indexe" Nije mi samo jasno kojim faktorom mjere velicinu muda? Ne bitno sta neka zemlja ima,..kada neka druga jaca dodje oni bacaju cvijece, oblace okupatorske uniforme, bacaju puske.....
Dajte mi kalas i 60 metaka. garantujem vam da cu ubit 120 cetnika zarobit 7 tenkova unistit 4 transportera i natjerat 2000 cetika u bijeg uz to cu oslobodit teritoriju velicine zenice.
Hahahaah dobar :)))
Zaboravili su za SILU NEBESKU - Armiju BiH/5Korpus/505Bužimsku/Hamze/Gazije/Jurišni Bataljon.
Kad 350 ljutih Krajišnika razbije ofanzivu 9.500 hrabrih četnika i natjeraju ih u bijeg - šta više da vam pričam hehehehehehehehehe.
https://www.youtube.com/watch?v=SA7B_wiU27s
Kako to dudukovi prijatelji cionisti tek na 11.mjestu,ja konto oni medju prvih 5.
koje su ovo gluposti ,talibani nemaju ni papirni avion a razvalili su ruse i amere sa sehidskim akcijama ,kalasem i rpg :)
Gdje su sada oni rusofili sto se kunu u majku Rusiju. Samo kada se sabere pjesadija, vazduhoplovstvo i mornarica zemalja sa ovog spiska, a koje su clanice NATO-a, dolazimo do ovog zakljucka: aktivne vojske: 2 457 486; letjelice: 23 893 i mornarica: 856. Ovom spisku radi vjerodostojnosti treba dodati i ostale clanice NATO-a, te saveznike Amerike: Japan, Juzna Koreja i Izrael (isto na listi). Pa sama USA bi otresla Rusiju....
https://www.youtube.com/watch?v=aOQg9pBK2as
ma idite svi u P.M. hebalo vas ratovanje!
Koji vam je degenerik preveo "manpower" kao "radna snaga" i koji idiot to ovako objavi??? Cuj radna snaga, majko draga degenerika.
dal bi jugoslavija bila medju 10?
Nebi.
Saberi sve države nastale raspadom SFRJ i dobićeš vrijednost... Bila bi među prvih 20 garant...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je pa je jedna od Bosanskih drzava kroacija na 46 mjestu.
Nema dobra u ratovima...dobro je u ljubavi....sex-u i sl