Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sirat ne rise nopu ba. Svako malo nesta fule. Kad fule sto ne isprave. Moze se i ispravit ne treba korektor nije list papira. Oni i ne citaju da su procitali vidjeli bi da su nesto izostavili. Eno onaj tekst za debelu djecu da lakse dolaze do fraktura naslov nigdje veze. Opet neke rijeci koje nisu nase.
radikalni?? zato sto mu smetaju strani placenici u njegovoj zemlji i sto pristaje na otpor mirnim sredstvima?? kako bi onda trebali nazvati susjede prekod rine dragi sarajevo-x-u?I ove komplexase sa ove strane drine sto misle da su veci Č od onih sa one strane?
Meni ne smeta ono \"verski\", ja pisem ekavski... hvala sax-u sto je poceo da objavljuje i tekstove na ekavskom. Turskoj i Muhtadi al Sadru selam od srca.
@citate li vi Jesi ti majmune ikad cuo za gresku u kucanju? Da je samo copy/paste i ostatak teksta bi bio na ekavici
Citate li vi ove tekstove uopste prije nego ih objavite. Verski vodja ne znam od kada mi kazemo verski. Sa-X samo copy/paste dajte malo vise truda ulozite.