Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina -zemlja debila...
@jovan,jesi li poceo onda jesti pse...
@Admiral sto je zemlka debila ? Otidi u jednu muslimanski zemlju pa ces vidjet koliko imas vjerskih objekata drugih vjera. Ja da sam npr njemacka nikad ne bi dopustio nijednu dzamiju da se napravi imas muslimanski zemalja bruka ides tamo i zivis ako ti se to svida ali da tjeras sve ljuds oko sebe na nesto sto nije njima prirodno nije uredu.
Ali zanimljivo saradjuje sa muslimanskim zemljama tipa Irana, Pakistana itd... a u svojoj zemlji ugnjetavaju muslimane, zatvaraju u logore itd
Gdje je sad samoprozvani i takozvani sultan Erdogan? Ne aaa ga hebo vas on. Lažov i prevarant.
Kinezi nisu originalni, kopiraju četničku vojsku iz devedesetih godina, ali oni to rade bez rata. Nisu dosljedni do kraja, Radovanova vojska je rušila džamije tako detaljno da su ostatke odvozili i sakrivali na nekoliko lokacija (slučaj aladže i ferhadije), a na temeljima pravili parkinge (Rogatica, Mrkonjićgrad i dr.)
Ušo’ srpski duh u kineze😂
Nesto mi ovdje smrdi da se i kina zeli uvuci u unutarnji vjerski sukob , posto je previše mocna da bi se djelovalo s vana
Sjebace njij Trump uskoro. Kina je zavisna od izvoza a to im je i bolna tacka
Znači zato su se Srbijanci zalijepili za Kinu ko krpelji!
HRHB1191 svaka cast nasima pa ravnaju ono austrougarsko okupatorsko ruglo u Sarajevu
Kinezi su najgori narod na svijetu.Ali zato im se nasa vlast smjeska kad dodju ovdje.Sarajevo je puno Kineza.Sve to treba pobacati u Miljacku da se uguse.
et kineza....
Nema s Kinezom zaje bancije. Kinez šuti i odradjuje posao. Da su barem svi ko kinezi pa da gov nima pokazu zube
sta se sada bunite? odluka vecine i demokratija.Neka se sada mole u svoja 4 zida, a ne da namecu svoje vecini Kineza
Walter na aparatima,
Komunizam je najvece zlo, nista nije bilo bolje za vjernike ni u za vrijeme Titove diktature.
Mao-Ce-Tung je svojim glupostima pobio na milione Kineza koji su izgladnjeli ili pomrli od lose ishrane. Najveca prijetnja obicnim ljufima u Kini je bila i biti ce autoritarna vlast sa ludim potezima. I ovaj put ce jadni ujguri stradati radi straha vlasti da njihova komunisticka ideologija moze imati rivala....a Islam je religija a ne ideologija
plan je preko muslimana destabilizirati kinu, kao i svugdje uz pomoc saudistana i njihovog tumacenja islama, ameri i saudi jedna velika familija!