Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja ironija, London ga gazio toliko godina, a sad mu spomenik dižu
Pa to je isto kao kod nas. Dizu spomenike onima koje su u komunizmu gazili 50 godina. Jbg.
Realno gledajuci Indijcima je bolje bilo pod Britanijom nego sad kad imaju svoju vlast, isto kao sto je i Hong Kongu bilo bolje pod Britancima jer su se tad razvili, nego sad pod Kinezima. Slicno je i sa nama. Bolje nam je bilo pod Austrijom nego kad smo sami svoje gazde. A Mahatma Gandi, Gavrilo Princip i ostali, zivjeli u uvjerenju da ce bolje vladati domaca bagra, a ono stranci bolji bili nego domace lopine.
Da dodam jos, skor sve africke kolonije dok su bile kolonije zapadnih zemalja Holandije, Britanije, Francuske, Belgije itd. bolje im je bilo nego sad kad su samostalni. Sad samo ratuju plemena i ubijaju se i bjezi ko pobjeci moze. Ranije je bila kakva takva vlast i zakon.
Indija ima nuklearno nauruzanje,ljudi su razvijeni sto se tice vojske,ukljucujuci ratnu mornaricu i zrakoplovstvo toliko da mogu parirati englezima,tvoj argument je invalidan.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hajd neka su mu podigli spomenik.
nemoj se sekirati xD