Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj a mi sledeće godina idemo aBd u JAR. znači treba izbjegavati privatni smještaj.
E dovedite ga kod nas ,da mu mi sprasimo kaznu u potiljak. Mi smo to ucili od Škorpiona i zbilja djeluje.
otkinut mu karinu i natjerat ga da proguta dok jos nije crko,nema druge kazne za zivotinju poput ovog!!!!!
U Medjugorje po medjunozje :))))))
Kazu da je patrijarha Pavla bukvalno uzbudila ova vijest!
Nema ljepse vjere od islama niti bolje knjige od Kurana. Aferim masala.
umocio ga stari nista lose u tome frajer se prisjetio mame njena mora da lici na mamu.... sta ces nije mogao odoliti
reis ceric je podnio hitni zahtjev za juznoafricku vizu. Pitam se zasto...
Bože sačuvaj. Ne znam koji dio priče mi je gori, to kako se on ponašao prema njoj, ili taj gdje su ga ovi idioti pustili. Sad još više vjerujem u onaj nedavni članak o ogromnom postotku silovanja u Južnoj Africi.
A dobro je ! Taman se pobojah da ce ova ujdurma proci bez \"muslimanskih terorista\" Kad ono \"akademik\" alijas \"administrator\" naleteo na RAGIPA. Jes da se covjek fino zabavio al se bojim da ce sutra Vinko podici medijsku hajku. Medjutim nece! Jes da je RAGIB obescastio akademika ali ga je doticni izazvao jer VOLI ostrinu.
Sta je po vjeri ovaj mahniti otac, katolik, protestant ili pravoslavac? Svi znamo da je civilizovani krscanin.
Ima li iko da jednom izbriše komentare ovog manijaka \"Akademika\"? Pa ne možete puštati ovog imbecila da se iživljava nad osobama koje dođu da pregledaju vijesti i prvo vide njegove bljuvotine. Otjeraće vam posjetioce.
Svijet je lud, majke mi...ovo više ničemu ne vodi!
PA ZNAM COVJEKA !!! TO JE KOMSO RAGIB, I MENE JE SILOVAO ! A KASNIJE SAM SAM TRAZIO ,POSTO JE BAS \'\'OBDAREN\'\' !!! PALIJA MU KO U MAGARCA, BUBREGE MI JE POMJERIO ,MMMMMMMMMMM... VOLIM OSTRINU !!
cudi me da jos niko u objasnjenju ovog fenomena nije koristio termin \"islamski teroristi\" :)))))) Inace sam zestoki protivnik celibata. Koliko se ti ljudi zlopate cudo jedno. TestoSTERON kako se i iz njigova naziva vidi, ipak zahtjeva da se nekome ili necemu STERA