Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oko 13:38 sati ?! :)
Samo se treba prisjetiti Iraka....koliko zemalja ima logistiku da moze da prebaci I odrzava 300,000 vojnika na drugom kontinentu. Da u POJEDINACNIM napadima koristi po 3000 Tomahawk raketa mjesecim...bez ikakvog kukanja za nedostatkom municije, koristenjem stare tehnike itd
Žalosno....handre se ameri i iranci u......Siriji 🙄
Šta Amerikanci rade u Siriji? Par hiljada kilometara od svoje zemlje… Iran je u svom komsiluku, kad mi odgovorite na ovo pitanje prvo, ja cu vama na ovo drugo… Sva naftna nalazista i rudnike drze Amerikanci, “cuvaju demokratiju” u Siriji!!!
Sta ce ruje u Siriji?
Iran šamara ove Amerikance ko Sefer Bademu
Hebo vas dzo inace veliki prijatelj bosne i hercegovine dajte mu nobelovu nagradu za sve ratove koje je poceo
Jbte...zakuhava se svugdje...Ma nek' se rokaju do mile volje, neka samo nas region ostave na miru.
Sve se više i vise zakuhava.Lagano klizimo prema globalnom ratu.
eto kako ce rijesit inflaciju i izbore, jos jednim ratom protiv sebe
Ne bih se složio. Ratovi su jako skupi. Ameri su nabili vise triliona dolara deficita samo zbog rata u Iraku i još se od toga nisu oporavili.