Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sigurno ima smrsko porijeklo, barbarsko, zlocinacko...
Malo se bolje obavijestite.Connecticut je drzava na \"sjeveroistoku\",a ne na sjeverozapadu.Čista ste \"nula\".Ko je sve danas novinar da bog sacuva.Da nebi rata,nikad seljak iz opanaka izašao nebi.Baš kao ovaj sa sa-x,što je pisao ili pogrešno preveo.
Nek nam samo dragi muslimani-bosnjaci nisu nikog zaklali ... Oni su bili prava Titova disciplinovana vojska .Tako da u ovom ratu njihove jedinice su bile prepune srba i hrvata koji i danas cine vecisko stanovnistvo u Sarajevu !!! Pravi partizani samo zastava je malo \"pobudjala\"od dugog stajanja pa dobila zelenu boju !!!
bas tako, mora da ima rodbine u srbiji...... zadnji divlji barbari bez icega na sta da se ponose
Ovo mora da je neki potomak srba. Samo oni imaju urođen genetski poremećaj, koji im omogućava da bez kajanja počinjavaju genocide, klanja i ubistva i da potom mirne duše tvrde kako su njihove žrtve krive, kako su započele prve i kako su ustvari svi jednako krivi. Za srbina je normalno klati kao što je za normalnog čovjeka, koji nije primitivna životinja, normalno napiti se vode.
\'\'Connecticut na sjeverozapadu Sjedinjenih Drzava\'\'. Hahahahaha!! E bas ste pametni i sve znate. Hahaha!
ljudi al vi mozete nasmijati pa ovo nije normalno vise xd
ne volim kad objavite vijest o nekom ludjaku, ubojici i u prvom planu udarno njegova slika koja me ludjacki posmatra........ hebo vas on.....