Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad kad moje Bosnje podju brinuti i kukati i kleti. Nit imamo kakve veze s Engleskom, nit smo mi nesto posebno veliki muslimani da bi nas trebala zabrinuti kamenovana dzamija u Engleskoj, ili bilo gdje drugo. Vecina nas nije ni usla u dzamiju u Bosni, kamo li sta drugo. Manite se corava posla, imamo svojih problema dovoljno.
Vjernici su od postanka svijeta bili manjina i zlostavljani i proganjani.
spooner hahahaha koji blesav primjer ali ipak dobro opisuje stanje svijesti,,, upravo iskljucivost i neka posebnost koja mora da se uvijek iskaze kroz "jedinstvo" muslimana a sve ostalo je manje vrijednost ce nas i kostati. Ako kritikujes vlastitu vjeru onda si odbacen a toga se se svi boje...
Muslimani i njihova zatucana vjera.. Svima su se više u Europi zgadili!
Sacekat ga po mraku i ostalo se zna😀
Lagano pocinje protjeriganje islamabi njegovog teroristifkog karaktera iz nase hridcanskee Evrope.Muhamed i njegovi sljedbenici ne stanuju u Evropi i tu im nije mjesto,sa njima u pustinju odakle i poticu.
Ovaj Birmingham jel Engleski ili je na Novom Zelandu ... "Od tragičnih događaja u Christchurchu policija u West Midlandsu blisko sarađuje s našim partnerima iz cijele regije ..." iz cijele regije kao da su blizu a ne na dva kraja svijeta.
Neki od sirokog
Zar bilo ko stvarno misli da gradjani Francuske, Britanije, Nemacke, USA..itd .. odlucuju o tome koga ce njihove armije napasti. To odlucuje ekipa od par ljudi.
A posledica je ta da se muslimani zalecu kamionima u neduzne a ovi rokaju po dzamijama neduzne. Sve po planu par idiota.
mogu protestvovati. ali bez rezultata. U Bonu je 400 000 nemaca protestvovalo protiv nuklearnog oruzja na teritoriji nemacke. I nista.
Zbog interesa ce i brat na brata udariti a geopoliticka slika nikada komplikovanija nije bila. To donekle odsliavaju i diskusije na ovom i slicnim portalima. sitna sila na silu udarila, a gazde veoma zadovoljni trljaju ruke.
Krscanski terorizam instruiran i motivisan cetnistvom.
U zapadnoj Europi, pogotovo u Engleskoj, zive svakakve moguce rase i vjere.. procitao sam da se u Birminghamu govori 200 jezika.. ja nikad nisam cuo o napadima nad kinezima, nad indijcima itd.. sto? jer ljudi ne prave probleme. Muslimani bi htjeli (ne svi naravno) da svoj primitivluk i na zapadu provode.. na zapadu vjera nije vazna,, vazan je posao, obitelj, prijatelji itd.. vjera je na 4. mjestu i to samo malom broju ljudi.. ili nek to prihvate, ili nek se vrate kuci brate mili..
@Sorzon ti si dobro priglup! 😂😂😂😂😂 Koji su divljaci rasturili muslimanske zemlje i rastjerali muslimane po Evropi?! Ti si ograničen jednoumljem u komunizmu!
@Sorzon inače tvoji "dubokoumni" komentari su poznati na Klix-u 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ooooooo smrdiiii, đe su vam preCednik Dabic, i đenerall Sero .. 😁😁😁😁😁
sad ce zatucani SDA taliban se zacuditi sto ovo krscani rade a zaboravit ce cinjenicu da je u Europi dozvoljeno da se grade dzamije, dok u Islamskim zemljama se kcerke ubijaju ako slucajno izlaze sa nemuslimanom.. i oni ce o slobodi.. a ONI IDU NA ZAPAD a ne obrnuto. SDA Talibani su mnoge stvari, ali koerentni sigurno nisu.
Sve sto se dogadja biva Bozijim odredjenjem!
Svaka čast majstore, šta će džamija u Birmingemu?!
Sad ce Erdogan da opet zaprijeti
@Carsija00 samo on zna lajati - Britanija ga moze vratiti u kameno doba