Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religije su najveci izvor mrznje i zla, koliko god vi tvrdili suprotno.
Da nema religija bilo bi nešto drugo. Čovjek je sam po sebi priglupo stvorenje i uvijek će naći šta da mrzi.
Naravno da bi bilo, ali nije slucajnost da su najreligioznije drzave ujedno i najsiromasnije, najzatucanije. Uporedi jednu Norvesku koja se ogradila od crkve sa ovim vukojebinama
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prema serijatskom zakonu, osoba nije odgovorna ni za sta dok ne postane punoljetna, to jeste dok ne stupi u pubertet. Ovo je pravo bogohuljenje
Kod njih nisi punoljetan/na sa 18,jos manje od 21!Kod njih si punoljetan kad postaneš polno sposoban da možeš napravit /roditi dijete! Idioti trpaju klinke od 12 godina! Ciganija!!!
bh se ponosi sto je u ruralnom delu pakistana u nekoj zabiti skola dobila ime alija izetbegovic.pa normalno.alija se kurturoloski nije mnogo razlikovao od ove rulje koja pali i pljacka hindu trgovine a sa njim nikada nisi bio nacisto.jedno kaze pre podne a drugo popodne.njegova rec ni kurca nije vredela.bakir je slican.dodik je objasnio da sa covicem zna na cemu je i da covic postuje dogovore a bakir je prevrtljivac i ljiga na tatu sklona sluzenju strancima zarad neke politicke koristi
Koliko prosvijetljenih ateista u komentarima.
Mali ne razumije sta je bogohuljenje, a razumije da treba ici zapisavati tudje vjerske objekte?! Kakav odgoj!
Koja skripta progura ovaj top komentar? Pored rasizma, naconalizma, fašizma, komunizma, kolonijalizma i drugih izama tip presusudi religiji i stavi je na prvo mjesto. Ima zloupotreba i naučnih dostignuća u vojne svrhe kao i religije za mržnju, ali ni nauka ni religija nisu krive za to.
Ista ona koja gura LGBT propagandu po Klixu.
Zapalio bi je do temelja da izgori.mamu vam je.em sav belaj u svijetu se vodi radi nafte,ko je koje vjere a sve izmisljeni likovi i radi materijalizma.
Mijenjamo tog dječaka za sve Pakistance koji su u BiH. Treba mu dati azil!
Ovaj Bog je toliko jak da mu trebaju advokati na Zemlji da ga brane kada ga neko napadne.
Uvijek se nađe bezobrazna osoba u komentarima da kaže kako je religija izvor zla. Naravno, naravno, a fašizam, nacizam, šovinizam, kapitalizam i nacionalizam nisu. Problemi ovih zajednica su kulturološke prirode koja nadjača religijska pravila jer da se vode religijom 3/4 stvari ne bi ni radili što danas rade.
I nema loših religija, već ima loših ljudi. U hinduizmu, ženska djeca predstavljaju reinkarnaciju boginje Lakšmi, pa ih opet zakopavaju žive po rođenju jer im to kultura nalaže, a ne hinduizam.
Treba naći idiota koji je iskoristio dijete da to uradi...
STOKA MUSLIMANSKA!
Eto azila u EU
Nekako mi se čini da svi ovi koji se mrze međusobno i ubijali bi jedne druge, zajedničko im je da mrze vjernike bilo koje religije... Vrlo lako se mogu prepoznati
Pakistan bi trebalo sravniti sa zemljom, abnormalno odvratna drzava prepuna kozojeba.
Necu da ulazim u religije, ali 8 godina ljudi je kod nas 2 osnovne skole i uriniras u biblioteci na tepih. Da li je to bilo kome od vas normalno?
Jel punoljetan?