Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je zbog te vijesti Izrael propišao gaće
Sastanak kao u našem predsjedništvu,** izneseš problem**kobiva razmotriš*** nema dogovora**i hajmo kući, važno et da smo se sastali++++
Vakat je dosao da se sve islamske drzave udruze i pomognu Izraelu da rijesi problem.
Već viđeno i bez rezultata..a palestinci će izgubiti malo teritorija ....zauvijek. Sjećam se da je već poodavno bio na stolu, prijedlog o dvije države... Nije prošao jer
Jer islamske države rade na uništenju židovske države...samo ne ide im po planu. Ovi koji organiziraju ovaj hitan sastanak snose dio krivice za žrtve ss obje strane.
Cuj izjava budala i fantazija fundamentalista. Prije ce nestati citav islamski svijet nego sto ce nestati izrael. Ovi ljudi su zaglupljeni religijom i to je njihov najveci problem, vec du mogi imati svoju drzavu al teroristima to ne odgovara jer tako gube moc i novac.
Islamske zemlje ukoliko zele pomoci Palestinu i sve druge prijateljske zemlje, trebaju Palestini punu podrsku dati, podrsku koja se ne ogleda u dolarima i hurmama nego u necem drugom. Zna svako o cemu govorim. Kad je bal nek bude i maskenbal. Svijet posmatra lava i janje kako se bore dok pricaju o ugrozenosti lava. Borbu nazivaju ravnopravnom i pricaju o primirju.
Već su to činili i Izrael ih našamarao sve po redu. A Palestinci izgubili još više teritorije. Ali zato su vrlo uspješno savjetovali Palestincima da odbiju sporazum o dvije države s kojim bi dobili teritorij i kojem danas mogu samo sanjati. Palestina s arapskim zemljama ima isti problem kao BIH sa svojim saveznicima, svi su kao prijatelji, ali nitko ne čini ništa korisno... Kao da im odgovara kaos...
E cuj razgovaraju, nema vece pogani od ovih arapa
Joj Bakir ce se pojest sto ne mere bit prisutan tamo :-(
Previše dugo traje ovakvo stanje tog palestinskog naroda. Trpiti teror desetljećima i biti u nemilosti doliko dugo nije ni malo normalno.
final kazu da je Tito prije smrti prešao na islam razmisli malo o tome
Kad duša dođe do grla ne oika se.
*pika
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Saudijska Arabija nece nikada saradjivati sa Turskom zbog OC. I dan danas Arapi se plase Turaka da ne postanu dominanta sila i ponovo vrrate OC, upravo zbog toga saradnja izmedju ove dvije zemlje ne postoji.
Zasto ti mislis da svi moraju znati skracenicu za OC? Budi ljubazan pa nam objasni.
@Karim pa kontam raja moze povezati Tursku sa Osmanskim carstvom. Al evo objasnjenje skracenice je Osmansko carstvo.
Odlično, dogovorit će donaciju hurmi palestincima.
Sram ih bilo. Pa kako ih nije stid da se brane. Pa oni se usuduju braniti od Izraela. Nemogu vjerovati.....
ne mogu*
Vrijeme je da se ujedinite!
Palestine je sve manje a zasto je tako moraju sami skontati da ovako ne ide...
Najtuznije je to kako izrael izvodi fore sa onim snimcima kako oni izbjegavaju civile, a zrtve sve sama djeca.
Pošaljite dobar pvo preko Egipta i artiljerije. To je najbolje što možete učiniti.
Granicni prelaz je sa Izraelom u juznoj Gazi, oni samo tunelima unose oruzje.