Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vic dana! 😂😂😂😂😂 E cuj Hungary buducnost Europe, Boze dozovi ove budale pameti, Amin!!!
@SumskaRepubljik u odnosu na vas su 22. stoljeće.
- bakama i djedovima dopušteno da izostaju s posla kako bi pomogli u odgoju djece. - stopa rođenih porasla je 20 posto - broj sklopljenih brakova povećao se 43 posto, - broj pobačaja manji za 1/3 - ženama sa 4+ djece nema poreza na dohodak do kraja života. - novim obiteljima subvencionirani krediti za kupnju stana i automobila Ako mi ne bi ovakvo nešto pozdravili od naše vlade (koju najprije treba natjerati da se formira) onda nešto nije u redu sa nama. :-(
ko njih pusti u evropu
ovaj stere priče za malu djecu ko Dodik, ja sam se recimo iznenadio kad sam vidio da su hrvatske plaće veće nego mađarske
https://sh.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%91ari#/media/Datoteka:Hungarian_migration.jpg Europljani iz Azije :)
Aha , jes jes , kako da ne , tjesi se samo , lazi narod kao i ovi nasi ovdje majmuni .
Njemacke medije danas gore i samo ova zena!!grupa njemacki desnicara planirala izvest napade na muslimane tokom molitve paralelno u više djamija i ubijanje politicara i tako izazvati gradjanski rat u njemackoj! i to sve radi masovnog naseljavanja arapa i ost !! da se migranti nisu pustili 2015 i ranije Par godina ovo sve nebi bilo !! Orban je upravu!
Kad se bijeda nahrani,nezna sta prica.
Da Orban ne sanja o ovome:Hrvati i Mađari živjeli su 816 godina (1102–1918) u jednoj te istoj državnoj tvorbi, što u sklopu Ugarsko-Hrvatskog Kraljevstva što u okviru Habsburške Monarhije i Austro-Ugarske, dijeleći tijekom toga vrlo dugog razdoblja sve dobrobiti i nevolje zajedničke povijesti.
Gospon Orban,ako ti se ne svida EU onda izadi iz nje,a to ces uraditi kad na vrbi rodi grozde...Znas ti gdje su pare i to dzabe kao humanitarna pomoc..
U Madjarskoj stanuje kukasti krst prijes svega
Teško svima ako je Mađarska budućnost Europe.
Ovaj ne konta da mu je prezime nastalo od rijeci Orphan
Fasista.
Bijednici. Da im nije Evrope umrli bi u svom peksinluku. Tako se ponasaju bijednici gladni kad se najedu!
Opet me blokirase
Ovaj klosar ne moze smisliti EU ali voli EU pare ,mamu.mu hipokritsku