Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oh my God, zatvoreni vodeni parkovi u Orlandu. Samo da izdrze nasi dragi Floridjani. Javljaju na vijestima da su neki morali da obuku majice dugih rukava. Toliko je brutalno. Utjesio nas je Trump i rekao da nema nista od globalnog zagrijavanja jer je bas hladno u Americi ovih dana. Sve je pod kontrolom.
Aligator - Trust pletu džempere aligatorima .
Trump sutra pali HAARP da ugrije jadni narod.
The Day After Tomorrow
Prekosutra? 😜
@AnteCulibrk Sad je bogami sjutra 😂
To su te klimatske promjene za koje smo sami krivi
Jel se Trump oglasio na tviteru .
Sad ce Ameri optuzit Ruse da im utjecu na vrijeme kao i na izbore
A predsjednik drzave ispali ovakav biser na twitteru - "In the East, it could be the COLDEST New Year’s Eve on record. Perhaps we could use a little bit of that good old Global Warming that our Country, but not other countries, was going to pay TRILLIONS OF DOLLARS to protect against. Bundle up!"
šta očekivati od papka koji ne zna razliku između vremena i klime....
Majka Priroda zadaje najjači, odlučujući i posljednji udarac!! Ooohhh, yyyeeeaaahhh!!
Hoce da kazu da ce na Floridi i Aljasci biti temperatura od -5 do 0 stepeni, iz razlicitih razloga..na Floridu ce prdirati hladni zrak sa Arktika a Aljasku ce zapljuskivati topla pacificka struja
Dabogda pomrzli kolonizatori.
Šta čeka twitteraš Tramp,ni traga ni glasa,bavi se S.Korejom😂
Nek i oni malo nalože ne da ja samo hajcam.
Fotka br.1 pogonski motor najnovijeg sjevernokorejskog Hwasonga-15.
Ja ocekujem sad nekih -20, -30 kad ono... Ne znam sta me vise iznenadjuje - nezapamcena zima od 6 stepeni na Floridi ili to sto se 6 stepeni na Aljasci smatra zimom
Al Gore 2014 izjavio da će se led na polovima otopiti za 5 godina, a on nikad veči. Gdje su sad teoretičari globalnog zatopljenja.
Jos samo reci da vjerujes da je Zemlja ravna ploca i polozio si.
@RazumaGlas Da "ravna ploča" ima veću podršku medija (kao glo. zatopljavanje), danas bi ti nas ubjedjivao da je to tako. Stvar je u oba slučaja da je publika "ubjedjenja" u pozitivne ili negativne ishode neke pojave ali NE ZNA da li je to zaista tako. Saznanje i vjerovanje su na suprotnim stranama. Većina je nešto "čula" i vjeruje a veoma mali broj do promila i zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)