Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva užasna tragedija za svijet umjetnosti i kompletnu ljudsku civilizaciju. Ovakve građevine su dio DNK ljudske civilizacije. Svi oni koji se naslađuju ovoj tragediji i povezuju sa bilo kakvim geopolitičkim poveznicama su idioti kojima je prvo brdo domet postojanja. I ne znam šta je veća tragedija - to što više ovog remek djela ljudskog dostignuća više neće biti ili to što će ovih spomenutih i dalje biti.
@Trump2020 nije niko poginuo,a crkvu ce obnovit,
@Trump2020 znas koliko mi je žao običnog kamena i idola...neću moć zaspati naredna 3 dana.
katedrala stara 850 godina i idioti likuju što nestaje u plamenu!? nevjerovatno!
@ledeny možda trolaju
Hoće oni da pale Dzamije po Palestini i bombarduju vjerske objekte po Siriji. Karma je čudo moj Macron
zapalili je muslimajmuni. dzamijske izdrkotine ne mogu bez terorizma. Treba zabraniti islam da bi covjecanstvo moglo zivjeti u miru
@akademskigradjanin3 Iskreno i od srca,lječi se za tebe je sida obična gripa.
@LloydOnze Renovirali su je i prethodnici stotinu puta pa je trajala 700 godina. Gradnja Notre Dame trajala je oko 180 godina, ponosno je stajala 700 godina i danas, iz cista mira, izgori za par sati. Sramotno i tuzno.
Kad je vijećnica gorjela niko od ovih prstom nije mako.
1 Zlo manje !
Iz cista mira izgori Notre Dame. Boze sacuvaj! Kao da je rat u Parizu pa....Sramotno!
doniraj 0,50 KM za Notre Damm. 0,40 za telekom +pdv
o čemu balkanac da priča, kad su mu vrhunac ikone i natpisi iz Kurana na zidu? poklopite se i šutite, ispadate manje glupi vrijeđanjem notre-dame
Gore od ove kulturne tragedije su seljaci koji su naselili Sarajevo.
hajde sta kukate, otvorite nam vize, sagradili smo njemacku sagradit cemo vam i tu crkvu da ne placete
Salu na stranu ovo tako mirise na paljevinu Rajhstaga 1933...
Vjera je nada, umjetnost je stvarna. Za samo nekoliko sati uništeno je nešto najvrjednije što je Evropa imala. Gradjavina na kojoj su u umjetničkom razvoju gotike (najoriginalnijem) radili najveći umjetnici Evrope u periodu od nekoliko vijekova. Komentari su samo slijepo podsjećanje da su balkanska plemena propustia ne samo gotiku, nego i humanizam, renesansu, barok i trajno ostali u svom dubokom barbarizmu. Odavno nisam bio ovoliko tužan.
6 clanaka o notre dame! 1 ili nijedan clanak o djeci koja su ubijena u palestini danas! Placite za notre ili votre dame, je n'en ai rien à foutre :))))
Jesu li vatrogasci izvukli Quasimoda iznutra?
stub 7 popustio i sve se srušilo do podruma