Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran vć ima nuklarno oružje,da nije tako davno bi bili napadnuti .Na dometu tog orružja je Izrael, največa prijtnja svjetskom miru
Velika podrška za državu Iran. Dokazalo se da države bez nuklarnog oružja su podložne invazijama zasnovanim na lažnim dokazima (poput nuklearnog oružja u Iraku). Trump je samovoljno izašao iz sporazuma i nije ostavio nikakvu alternativu Iranu. Trump podržava Izrael (kojima je dao Golansku visoravan koja nije njegova djedovina) i traži razlog da napadne Iran. Atomsko oružje NEMA ALTERNATIVU!
tramp je neiskusno na nagovor zna se koga usao u konfl.sa njima, i tako ih samo priblizio kini i rusiji...kao uostalom i oko turske koja je greska obamine admin.pokusaj puca i izaz.tenzija sa rusijom obaranjem, ali nisu racunali na ljude, narod, puk, i priblizavanje rusiji, znaci bas rade za rusiju umjesto obratno.... pa onda isklj.iz prog.f35, a oji odu u rusiju i pregovaraju su57 i sl. i razvoj svog projekta... losa politika ...
Najveća prijetnja miru u svijetu jeste teroristička paradržava Izrael. Ta nacija koja je preživjela holokaust sada isto to provodi na nedužnim Palestincima uz svesrdnu pomoć Krampove Amerike. Što se ne postavi pitanje u Savjetu bezbjednosti otkud nuklearno oružje tim teroristima. Nije badava gospodin TITO ignorisao priznanje Izraela decenijama do kraja života..
Jedva čekam da par nuklearki pročešlja i pobije i nas i djecu našu rođenu bez budućnosti. Samo rokaj
Poprilično hrabro i drsko to Iran radi, ono baš u inat, pa ili tu ima stvarno nešto što ipak Ameriku drži na distanci ili su tako dobri bleferi ostaje da vidimo.
na isti nacin je s korea napravila atomsku bombu. pod sankcijama SAD-a..
hajde porokajte se vise