Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasično mazanje očiju da mi mislimo da su oni u zavađi. Koliko godina su tu jedno kraj drugog.
I opet ce kmecati kad ih cifuti pocnu tamaniti zbog ovog srranja. Sto traze guuzici cepa kad znaju da ne mogu ratovati protiv ovih zivotinja?
@mlacmudan Da li ti citas barem naslove?! Usput, kada je to Hizbullah kmecao, jos bitnije kada su ih to cionisti "tamanili"? Hizbullah nikada nije izgubio ni jednu bitku, a kamoli rat, protiv IDFovih terorista.
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!