Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno postoje zlocini za koje bilo sta osim smrtne kazne je nagrada. OK, 10 tak godina drustveno korisnog rada, pa metak.
Ma tako se to radi, kod nas bi kuja dobila 5 godina i na ulici bila za 3.
Generalno sam protiv smrtne kazne. Ako nekome oduzmeš život onda nisi ništa bolji od njega samog. U odnosu na doživotnu robiju u ćeliji, bez mogućnosti pomilovanja, smrtna kazna dođe kao nagrada.
Wang Yun stavila natrijev nitrit u doručak da bi se osvetila jednom djetetu s kojim se raspravljala... a bgte, otrovala cijeli vrtic i jos zbog rasprave sa petogodisnjakom! bolest
A sta “struka” radi sa maskama i dezinficijensima?
E sestro ovo ti ni u Bosni nebi proslo mada sve zivo prolazi zato je i snimljen serijal Lud Zbunjen i Jeben,Ovdje ipak nebi docekala sudjenje bila bi ti citava familija na lincu
i ide ovjeravanje u potiljak,a ne karadžić i mladić da jedu do smrti na tuđi račun
Pošteno
kuja
ova zena nije normalna......nije preko noci poludila...kako je mogla raditi u vrticu sa djecom ????
Treba i kod nas uvesti smrtnu kaznu, npr. za dilere, za teške kriminalce, za one koji ubijaju u voznji i sl. gamad.
Adekvatna kazna bi joj bila da joj naprave istu takvu kašu ali jedno 50 litara i u nju upumpat šlaufom.
Posteno
Boze sacuvaj