Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod nas je isto... nakon ramazana vidiš da nema ni dva posto muslimana...
“Oni žele utrnuti Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima. On po Poslaniku Svome šalje uputstvo i vjeru istinitu da bi je uzdigao iznad svih vjera, makar ne bilo pravo mnogobošcima.” (Es-Saff, 8–9)
kad su mnogobošci vodili kabu koja je bila kuća bogova muhamed se slobodno mogao moliti svom bogu. kad je muhamed preuzeo kabu zabranio je mnogobošcima da dolaze i da se mole. vidiš koliko su mnogobošci bili demokratičniji ljudi.
bogte vidi noge kod ove a vidi ove zamotane.
U strahu su velike oči......UPS cifre.
Oni kad i Indijce vide, misle da su muslimani ili časnu sestru, koja ima karakterističnu nošnju!?
klix živi od muslimana.
Francuzi su uvijek bili najgori u svemu, pa evo i u ovom
dok vi precjenjujete i smatrate, braća muslimani dođu, natovare se na socijalu i opa petero djece.
svako bi se kitio sada muslimanima kad postaju sve jaci...