Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda bi 70% doktorata u BIH bili osporeno
sultanijaaa, vidiš li ovo??
Kaće crnogorska polualbanka,sarajevska direktorica u tvorza?
Jaca si od sudbine. Ne mogu ti nista. Jedino mogu da crknu od zavisti i ljubomore.
Svaka njoj čast, valja se izboriti sa ovim pritiscima i sumnjama. Neka bude jaka, dokazano je da nije plagijator. Sad neka pokrene kontratužbu
Alma traži nadoknadu štete. Oderi ih!
Nisu uspjeli dodikovi prijatelji
To su joj napakovali naši vllasi.
Pa nije to Sebija Kakirova.
Nekka crknu dušmani i ljubomorni.! Alma sve najnaj u životu, Bog čuva poštene i dobre.
Ova situacija i kvazi spor se sprema jos od ljeta i pripada politickim igrama i kategoriji stranackih odmjeravanja itd.. ko ne zna neka ne lupeta. Poredite jabuke i narandze. Nemaju veze AUT i BiH politika, niti ista imaju zajednicko.
Inace, ovo nije BH drzavljanka ni BH politicarka. Totalno nebitno za BH... BH ima cjeli Universum drugih problema. Novinarstvo treba vise domacih i regional tema da objavljuje.
A sta je sa nasim doktoratima i diplomama, ko ce to provjeriti ...:(
ima neko ko je lažiro da ima diplomu
@Nicko4 nije ti mjesto ovdje. MRSH kod svojih smradova. Zagadjuješ nam ovaj klix.
Nije što je Bosanka nego je i ljepa i pametna i pristojna. Neka te ovi pokušaji diskreditacije od koga god dolazili samo ojačaju pa aBd budeš premijerka tamo. Pozdravlja te još jedna Bosanka.
Nije Alma u vrhu SDA da laze da ima diplomu a nema,ili da je dosla iz manjeg entiteta,pa da slaze da smo sami sebi bacali granate na markalama i kapiji i u redu za hljeb i vodu,to mogu samo idioti poput nabrojanih,Alma je pobjedila ,dokazala i ostala ponosna.