Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci glava Sadama Huseina vrijedila toliko, plus stotinama hiljada mrtvih i osakacenih. To se zove americki liberalizam!
I jos u gradjanskom ratu
Nekom rat, nekom brat...uvijek bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se sektaska vlada u Bagdadu i dalje bude ponasala po starom, rat nece jos dugo biti zavrsen, moze biti samo primirje pred novi val nasilja. Divljaci ISIL-a su u pocetku dobili podrsku jednog dijela Irackog naroda, upravo zbog tog sektaskog ponasanja Iracke vlade.
Društvo u toj državi je zatrovano kancerogenim virusom, ti ga zoves sektaštvo. Ko je taj koji je zatrovo taj narod? Gledaj malo dalje od nosa i ti a i oni koji te lajkuju.
@Lowac Obrisi nos balavac, ako si izabrao stranu u tim sukobima pa te boli komentar, to je tvoj problem. Moja zelja je da tamo zavlada mir i tolerancija bez ikakvog navijanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bacis kost psi se pocapunjaju uz to sve poruse sto su gradili godinama ,onda im das kredit da sve to ponovo lijepo izgrade i naplatis desetorostruku kamatu, pokupis naftu i fabrike i dobijes robove koji ce raditi za kospe. Neko je veoma inteligentan a neko totalni idiot .
...ima tu i drugih prirodnih resoursa koji se takodje pokupe uz put .
BOLJE SE DOGOVARATI STO GODINA NEGO RATOVATI JEDAN DAN
Ratni profiteri će obnovu zamijeniti sirovom naftom. Tako su svi ratovi osmišljeni ...nažalost.
Sad kad ne vladine organizacije i sve neke firme pocnu tendere, pa ima da procvjeta posao.. na zapadu.
ma ajd ako nista ima ememef ... oni su ga i srusili
Ciji je sad Irak?
I neka finansira ko je i rusio
I nek vrate mrtve i odsiluju silovane..Daj ba budi malo ozbiljan kad su to rušioci platili nešto što su porušili ? Kod nas u Bosni bi sve trebalo porušeno biti plaćeno...
Ako ikada i dodu do toga
ima li posla za 100.000 BH građana
Nemojte samo za SDA:-)
Problem nije bila invazija Iraka, nego prebrzo napuštanje Koalicije nakon intervencije. Ostavili su vakuum, nesposobnu Vladu i političare, a i sebi su velike ekonomske probleme napravili. Ako su već napravili invaziju, trebali su je izvesti do kraja.
Ma ko je rušio sad neka i obnavlja!.
gdje ameri demo(n)kratiju uvode, tu trava više ne raste...
Da su samo pare pa i nekako. Vise od milion ubijenih Iracana... Bog ce im sudit jednog dana.
Napravit ce Ameri jos stariji i ljepsi ..,za naftne dolare. Kao i kod nas USA i EU i islamske zemlje. Fino nas zajebase i zavadise. Ni za 50g nece biti bolje.