Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chetnici
Brrr. Sta je ovo. Ovaj tip plasi,.ovo ga uslikali kad je sazno da mu je Dodik poklonio ukradenu ikonu.
Iz Visegrada ne mogu vise cekati da idu opet na ekskurziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lavrove ti si u pravuda su išli neki iz BiH da ratuju u Ukrajinu ali na strani Rusije. Ti to odlično znaš.
Gdje je clanak o zaključcima kamenjarskih, o teritorijalnoj organizaciji BiH?
Ovo su ti rusi koje prosjecni bosnjo podrzava samo zato sto djelimicno prkose Zapadu kojeg nam je "puna kapa" jer desetljecima rade sta hoce i nadam se da ces jos dugo dugo jer su super u poredjenju sa bagrom sa istoka...
Zna on koga oni plaćaju.
Jeli se ĐZafo i Komšo još busaju u pijana prsa ili sad sišu prst što nisu ugostili Lavrova. Bit će još pljuski, pričekajte. Otrijezniće se dva macakana.
Je li to i Dzaferovic alkoholicar kao sto je i Komsic? Dokle ti ide suplja prica... koliko nemas pojma sta pricas. Oni su Lavrova trijezni otkacili, zasto bi pricali sa ruskom barabom.
Ovo je sotona.
Jadno....eto Bosna i Hercegovina udarila na nejač rusku kao štto su oni 92 udarili na nas. Smrdo ruski
Pored svih problema koje ima, pokušava uvući i BiH u rat Rusije i Ukraine
Najruzniji politicar, a o ponasanju, kao da je Hitler. Zaboravio je koliko su njegovi Rusi zlocina napravili u Bosni, ali i ostavili svoje zlocinacke kosti u zemlji bosanskoj.
Bošnjaci su pregolemo razočarenje za Rusiju, Srbiju i Hrvatsku... Prinudjeni su sami smisljati priče i uvjeravati svijet kako su Bošnjaci opasni 😕
Da i "ikonu iz Luganska" su mu u biti donijeli i darovali Albanci koji su se tamo borili.
Hasim tači ratuje za ukrajince , eno stalno izbacuje selfije iz rovova na svom insta profilu
Ima cefa ko pas bernandinac
Leso je, zapravo, Dimitrije Saša Karan. Rođen je Bosni i Hercegovini, u gradu Foča, 1992. godine. Poginuo je u junu 2017. “A mene zovu Bata. Ime mi je Radomir Počuča. Nadimak – Grizli”, kazao 2014. godine ovaj Srbijanac, inače bivši novinar TV Pink.
Selam iz Donbasa!
Davor Savičić zvani Elvis je rođen u Doboju. Za proruske formacije ratovao je u Ukrajini i u Siriji. U Ukrajini je ratovao i Nemanja Ponjević. On je rođen u Donjem Vakufu
Odhebi I ti u troskoku od Bosne niko te sekunde ne uzima ma za ozbiljno. Samo USA, samo nato, samo Ukrajina!
Ko vas J... Lavovi vi Rusi i Ukraonci ste ratovali u Bosni .. dosta ih je ostavilo kosti ovdje niste nam interesantni koljite se međusobno..