Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo, pala Rublja jutros 20%. Centralna banka podigla rentu jutros na 22%. Uhhh, ruse sankcije drugi dan vratile na fabrička podešavanja.
Pala je 29%. I opet nije ni blizu koliko se očekivalo.
kako mi je pomazemo...Bisera hurme poslala, Faki paletu klasovog brasna, a Bakii zlatne kasike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta rade naši hadalji?!? Da li oni imaju mozga? Sad se saziva sjednica predsjedništva, vijeće ministara, parlament!!!! Sad se izlazi sa inicijativama! Sad se staje na stranu civilizacije! Naravno, srbi će da blokiraju, ali se onda to treba javno istaknuti i poslati na sve važne adrese! Gledaju li oni karte, mi smo zbog milorada označeni kao oni koji ruse podržavaju! A naši političari to ne naglašavaju! Reagujte jadovi, nek se priča o tome!!!
Žašto Klix ne prenosi ono što je se sinoć desilo na utakmici crvene zvijezde??????? Da ljudi vide kako su nam komšije dobre.
Sve su ovo ameri zakuhali, a Evropski politicari naivni.😡
Jesu sigurno, oni rekli putinu napadni suverenu zemlju :D
Kakva demagogija pa ovo je nevjerovatno hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja samo velim, nek se rokaju kolko hoće, samo nas da mimoiđu. I tako smo u svakom ratu bili hebana strana.
Pobogu….A gdje je tu nasa BiH. Brzo smo zaboravili sta znaci bilo koji vid pomoci u ratu. Sramota!
Poslaće Bake ramazanski top.
Gdje hrvatska, oni uvijek nesto kaskaju, gledam na tv u tek sad zatvaraju nebo za ruse...uvijek dvolicni, jadna to majka
U svemu kasne nebi li cibavi ostao dobar sa putinom,,,fuj
Sad slusam na HTV4 12 I 15 na Satu Jo's nisu odlucili kako ce pomoci...sramota , samo pametuju , posaljite vodene pistolje ima Milanovic, hahah
Bosna - tri krave muzare
Crni vilajet kao uvijek nema ni zasebe brašna.
Cijeli svijet treba slati pomoc i oruzje..
Bosna i Hercegovina je uz Ukrajnu.
E, da nam je ovo bilo '92, progurali bi agresora ne do Niša, već do Crnog mora...
Zbog 'srpskog sveta' Crna Gora i Bosna i Hercegovina još u sivilu i izvan ujedinjenog civilizovanog svijeta. Srbija je po običaju i želji, ali zašto mi moramo u ovaj mrak zbog vašeg besmislenog projekta?
Strategija ... evo vam oružije a mi ćemo da navijamo za vas.
bas prava rijec mi cemo da navijamo..
Gdje mogu donirati Ukrajini dvije gajbe praznih boca pive za molotovljeve koktele?
Gdje je na grafikonu Crna gora koja je poslala vecinu svojih vojnika , citavih 10 komada ??? A za sebe je ostavila 7 da cuvaju drzavu......
Garant si Bosanac iz istočnog dijela Sarajeva. Normalan Bosanac ovo ne bi izvalio.