Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakirovu vrecu jos niko nije uslikao, legenda kaze da u njenoj blizini prestaju raditi svi uređaji pogonjeni elektrikom.
Bizonova raja ne boji se belaja
Slika torbe, bilo čije, bilo gdje... Mislim, boli me karna za strache-a, al ovaj fejk shit je razlog mržnje među ljudima općenito..
Vjerovatno mu je i on dao keš.
i šta sad? šta sa dodikom.to me interesuje.
.....te dodo urednice!
kako lazu, ne vidi se da je njegovo, nego samo uslikali da ga malo zajebbavaju ...
pravda je relativna stvar i principi iste vrijede samo za uboge i nemocne. kad si civija onda se najnormalnije i pored objavljenog materijalnog dokaza (videa) izrazi vjerovanje u tvoju nevinost i nastavis dalje kao da se nista nije desilo. pored ovog dudukovog ljubimca imamo i primjer milana tegeltije za kojeg se ispostavi da su izjeli vuci magarca...a ako pravde nema za sve onda je pitanje trebamo li se uopste svi ponasati po zakonima...
Koliko je ovo u lopatama.
I tako ljudi prozivaju Austriju kojoj nismo ni blato na cizmama za neki po milon evrica a kod nas se to krade na dnevnom nivou
Upiši komentar
A jedna vreca za mog Bakira, to vam je OK. Okrenite se svojim problemima, a Austijanci znaju kako resiti ova pitanja.
I sad mi treba da verujemo globalistima da je to ta torba? Pa smesni ste. Prikazite Alijine torbe iz Beca.