Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je dokumente ostavio tu..... hahahhaha
gdje je hitler da dokrajciji Francusku ,da se ponovo slika pored ajfelov tornja
opet nasli dokumente mu u autu ? ljudi moji jel oni bas misle da smo mi kreteni totalni da nakon svakog napada nadju napadacu u autu dokumente
USA i Rusija zele unistenje EU. Mi treba da je branimo, jer alternativa je haos.
Prelijepo kako pripadnici religije Mira šire mir i ljubavi mecima
Kako NASA saznaje prilikom novih istrazivanja.Cunami nastaje kad se 100.000 muslimana , raznese pod vodom.
na snimku niko nikog nije ubio, nz
ev ja se uznemirio
Sjeme im se teroristicko zatrlo
dobar snimak
daj ba, u 2017 kvalitet snimka ovakav? i onda dodje neko i povjeruje u sve ovo.....
Ovo ISIL kaze Francuzima, GLASAJTE za Marine Le Pen, s cijom ce pobijedom Francuska izaci iz EU, Eurozone i Schengena, cime ce doci do raspada EU, Eurozone i Schengena, sto onda znaci da Skoti nece imati za koga glasati, jer ce EU riknuti i onda ce se sacuvati Velika Britanija.
opet papir ostavljen u automobilu, ovo stvarno pocinje da nervira
Kako to da je svaki "terorista" poznat policiji? Kako to da je ovaj u Parizu terorista, a onaj Borussia Dortmund Ruso-nijemac je samo kriminalac koji je iz koristi pokusao da ubije dvadeset i vise osoba.
Jesul ostavili dokumente
"Napadač je identificiran iz papira koje je ostavio u automobilu, a francuski dužnosnici još uvijek nisu objavili ime napadača".