Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je bilo po 30 ucenika u razredu. Red pred skolom, red za uzinu, red na velikom odmoru, jos da smo stajali u redu da se rukujemo sa uciteljicom imali bi prosirene vene u dvanaestoj godini :-) Nagledali smo se se potiljaka za cijeli zivot. Ja i sad pizdim kad god sam prisiljen da cekam u redu. Traume iz djetinjstva :-)
Veliko je ponizenje kad nekom pruzis ruku a on odbije. Dokaz ne obrazovanja i ljudskosti.
Rjecica ne odvojena od imenice ili pridjeva je dokaz neobrazovanja...
neobrazovanja
izbjeglice moraju postovati pravila drzave koja ih je primila a to rukovanje je bas lijepo
Nije problem sto dodju izbjeglice nego sto kad dodju namecu svoje standarde.
toe teror jer niko nejma prava nagoniti onog drugog da pruži ruku ako on to neče.
Vašu tradiciju morate zamijeniti našom. Ili, što bi rekao Đino Banana: moraš se integrisati, da bi oni mogli da te tolerišu.
Haha, gdje ti pade Djino Banana na pamet, za njega nisam cuo od prije rata :D
vjernici na.j e . b. em vam se b. o.ga
fizicki kontakt samo unutar familije, i to ovako kao što je na slici: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/49/05/2c/49052c4a8f097481a6223a64aaaab209.jpg
Ja nisam islamac ali ako neko ne zeli da se rukuje ne treba ga tjerati na to. Kazu da ni Nikola Tesla nije zelio da se rukuje. Zar odbijanje rukovanja ne bi trebalo da bude pravo svakog pojedinca cak i u najtotalitarnijem sistemu?
Hahaha. Jarane, otkud ti ova slika? Mislim, kako čovjek naleti na ovo?
...reisaga moj dobri, et i švicarci vlahadija. da bidnem otvoren, vlahadija, jaro moj.
POštovao bih ovo da na casu prije rukovanja , jedan debil ne sluša vokmen , drugi ne podriguje , treci se ne zna potpisat iako je sedmi osnovne.Naravno to prešutim i cerki kazem da je to fino da se rukuje sa drugovima i drugaricama.
@JedemZakorjeleSline I uciteljicom
To ti je apsurd liberalne demokratije. Sutra će većina u Europi odlučiti da je jednakost spolova da hvatamo žene za sise i ko ne bude to radio biće anatemisan u društvu. Prekosutra ko zna šta. To ti je ljudsko pomjeranje granica. To islam apsolutno ne priznaje. U islamu su principi međuljudskih odnosa postavljeni prije 1400 godina i oni se ne mogu i neće mijenjati zbog toga što su muslimanske zemlje opljačkane a narod protjeran sa željom da se asimilira u Europi. Neka probaju zabraniti takvu slobodu Švicarcima, Nijemcima, Francuzima koji u skupinama prihvataju "barbarsku" vjeru.
@nesmesni nije samo u islamu nego u svim vjerama
da je meni ovakva Uciteljica, rukovao bih se čitav dan
Ja ne zivim u Svicarskoj ali ocigledno ovo rukovanje uvode po citavoj Evropi.To je izgleda neka agenda za integraciju.Došao ja po cerku u skolu jedan dan a oni se uredali i rukuju se , izgleda pomalo retardirano , ja ih gledam i kontam se tugo moja predji na drugoga.
nije uopste retardino .. radi se u ovazavanju drugog i drugacijeg. presijecaju se barijere. lakse se komunicira .. jest upravo se radi o integraciji..
@useraccount pretjerujes u svom poredzenju
e samo zbog ovakvih situacija trump treba da dobije izbore
A i ta ravnopravnost polova mi je na vrh neke stvari, muskarci i zene genetski nemaju iste performanse tako da je ovo vise postalo smorno skoro kao pederi. A ako ne zele da se rukuju, brate nek se ne rukuju njihova stvar. Valjda imaju sami pravo da odluce o tome.