Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čitav svijet razjebaše ovi ameri...Ovako su i nas...Sad smo tu gdje im odgovara.
Kakvi su vam ovo komentari?Amerikanci su kao i srbi uvijek branili muslimane.Gdje god bi neko rekao da muslimani nisu ni zq svinjca,ameri i srbi bi skakali u odbranu i govorili:nemojte ljudi tako,kako nisu kad jesu
OVI AMERIKANCI SAMO MISLE GDJE CE RATOVATI! ZASTO NE IZMISLE NEKI LIJEK -PROTIV LEUKEMIJE!? PROTIV AIDS-a!? PROTIV TUMORA!? ........................... NICIJA SILA! BOGU NIJE MILA!!!
@delpiero nisam vidio gluplji komentar od ovoga odavno. mogao bi ti nastaviti gledati juve tu ti treba puno manje razmisljanja.
@delpiero ko su rafidije?!veze ti nemas,nego si negdje nesto nacuo i sada mantras s tim.veze ti nemas ni ko su sije,a kamoli rafidije.nego,fataj se ti tvojih ibn dzibrinovaca,u tom drustvu se svi razumijete - isti mentalni sklop - tri ha.di.sa,par aj.eta i rafidijska mantra.
aBd.. polako.. normalno da ce ih stici
Ceka da Izrael krene pa da napadnu \"braneci \" Izrael. Fasizam osvaja svijet !
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
živiJo preCjeDnik Husein i Nobelova nagrada za mir!!! žIVIYYYOOOO!!! hahahah volim ga samo što mlati balliye u svakom kutku planete a ovi naši domaći mu anus oblizuju u svakoj mogućoj prilici i iŠŠćU sadake!!! HELJP BAZZZNIJYA DŽENOSAJD GIV AS SADAKA PLIZZ PREZIDENT!
@delpiero ...kakva ba braca u siriji placenici sve jesul bila i braca u libiji pa sta dobise ti pobunjenici sad od libije.. POGELDAJTE http://www.youtube.com/watch?v=_Z8aNOas4Yk kad je ovaj prilog simljen pogledaj te..
@DelPiero stize polahko brate, evo uragan jedan, poplava druga, oluja evo neki dan, ma ima neko ko sve vidi.
Nikad vi nećete napasti rafidije - vaše saveznike. Samo nam mažete oči dok ginu braća i sestre u Siriji. Stići će vas pravda!!