Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sinoc odobrio 500 000 000 dolara za finansiranje i naoruzavanje "pobunjenika" ( citaj terorista koji se bore da sruse Siriju ) a danas prica o miru i pravdi................. koga ovaj laze????
Inace je sirijska "legalna" (Assadova) vojska miroljubiva???
Umjesto "najljepsih ramazanskih cestitki" Obami bi bilo najbolje da suti, jer svako zlo dolazi iz Amerike!
Kad Obama prica o svetinjama i miru, meni se automatski, da izvinete, prisere.
SVAKA CAST OBAMA, U AMERICI MUSLIMANI KOJI SU SE DOSELILI IZ CITAVOG SVIJETA IMAJU BOLJA VJERSKA PRAVA I SLOBODU NEGO U ZEMLJAMA ODAKLE POTICU, BILI TO SITI ILI SUNITI ILI KURDI ITD..
jel' tu ubrajaš i ove što su ih doselili na Gvantanamo?
U Gvantanamu su zatvoreni teroristi koji ubijaju civile i djecu u bombaskim napadima, kao i Boko Haram
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja ironija!!!! Čovjek koji je na čelu zemlje, koja provodi teror i okupaciju po cijelom svijetu, ovako nešto da izjavi je vrhunac licemjerja!
ma mirotvorac ba sta ti je...Covjek kad ga slusa zaplace istog trena. ccc