Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..plaćaju i ukrajinci visoku cijenu strateškog okruživanja rusije...
Štrumfovi su bili zakon, da nije bilo njih ja bi čitav rat pušio VEK, kod njih se moglo nabavit dobrog duvana da plahnem malo pluća :-)))
yebo ti glupi narod. svudje isti. dok ovi kafendisu, lafo prijete jedasn drugom, glupi pijuni negdje se taslace i sakate jedan drugog. a zasto? zato sto je svijet pun iskomplexiranih pacenika kojima uvijek neki qurac fali i za koji im je UVIJEK neko drugi kriv. a politicari to njihovo sranje vjesto putem medijske propagande usmjere za svoje interese i u svoju korist.
Putin:"Mama dira me Obama" Udari ga sine loptom...
Rusija je jos uvijek defanzivna, a ako postane ofanzivna, onda cemo vidjeti ko ce placati visoke cijene. Do sada su uvijek placali neprijatelji Rusije.
Evropa je platila visoku cijenu,od sankcija su u gubitku 21 milijardu eura,za sada..LJude treba prestati zvati ovcama,jer su postale pametnije..
Gdje si to pročitao?Amerika i Europa su su srušile do temelja rusko gospodarstvo.Toliko o sankcijama.
Ministar vanjskih poslova spanije Jose Manuel Garcia Margallo,Izjavio pri dolasku u brisel..
Nevjerovatno: Australija na Eurosongu http://goo.gl/Emwk3x
Kako god da okreneš, svi smo mi botovi!
Sve u svemu jadni Ukrajinci....
Bravo za komentar.
Vječiti šahisti, sa vječitom PAT pozicijom. Najgore je to što mi mali uvijek budemo MATIRANI.
Obama Putinu: Ako mi ne platiš za to što radiš ja ti životom garantujem da ću ti dati svoju ženu,samo mi djecu ne diraj bez njih sam idiot za foteljom
Obama Putinu: Platit ćete visoku cijenu ,ja sam ovde glavni harambaša ja sprovodim agresivne sankcije a ne ti ,ja odlučujem kojih naroda nema a ne ti,ja ću Evropu i EU i NTO uništiti ,a ne ti ,ja ću poslati ljude na Mars a ne ti...meni se valja ženi kod kuće pravdati što me ti prestiže a nećeš više jer u mene je veći
Obama nema vise keca u rukavu...pobjeda Rusije u Ukrajini znacio bi poraz SAD i njenih saveznika..oruzano i vojno ne mogu dejstvovati u Ukrajini to oni znaju..ali Rusija granici sa Ukrajinom, a zna joj teritoriju u dusu, tako da im nije problem napraviti akcije za proruske strane...a kao sto se vidi prorusi napreduju sve vise..a to zna i Obama i ne ide mu u korist, jer vidi da ne ide sve tako kako je zamislio...nije imao koga da mu se suprostavi u Libiji,Iraku,Siriji i slicno pa je mogao sta hoce..a sad vec je naisao na zid jedan i to mu nije bas drago...Rusija jednom jeste pala na koljena, ali su se digli iz pepela daleko jaci..i sigurno nisu glupi da se nisu spremili za slicne scenarije,jer znaju da ce oni za SAD i EU uvijek biti neprijatelj, ma sta oni govorili..
Sandokane, a ti lijepo ustani od tastature pa u majcicu Rusiju da im pomognes.Placu za takvim kao ti da daju svoje mlado TELO za carstvo.Svaka ti chast za visprenost...
nemas ti pojma pa upravi je Rusija izvezla vise oruzija saveznicima nego SAD...znaci lupas gluposti..drugo sve komijske drzave nisu protiv rusije,, znaci opet lupas...dalje rusija nije izvrsila agresiju na ukrajinu sto svi znamo..i znamo ko je napravio majdan ..EU i SAD..i to je svima jasno samo budalama nije..znaci opet lupas...evropa se otrgla od ruskih energenata..znaci nisi ni svjestan sta lupas% evrope zavisi od ruskih energenata..i d aim sad prestanu slati plin i slicno evropa bi bila u haosu..jer nemaju alternativu za toliku kolicinu gasa...mnogo laprdas, a nemas pojma..ako mrzis rus reci ne volim ih i ok .. a nemoj lupati svasta..
yebo ti glupi narod. svudje isti. dok ovi kafendisu, lafo prijete jedasn drugom, glupi pijuni negdje se taslace i sakate jedan drugog.
jel u rubaljima il u krvnim zrncima?
Obama ga ni u oci Neerijen pogledati Satro zajeban
Oni mogu samo da popuše Putinu! http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/
Putin je razgiban sportski tip i mislim da on nikakvih problema nema - KAD PUŠI SAM SEBI ...
Povjerovao si tom članku ? Evo care, http://http://english.pravda.ru Hajde pronađi taj članak što je navodno Pravda objavila Putin kao fol rekao o satelitskim snimcima i 911. Nema ga care nigdje. A ti ako ga nađeš hajde postaj ovdje cijeli link. P.S: za ubuduće kad hoćeš da postaš link na neku navodno istinitu senzaciju, lafo neko nešto objavio, prvo provjeri je li to stvarno tamo i objavljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)