Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obama pridruzite se vi rusima. rusi udarnicki tuku isil.
cek da kina naleti na isil, ono da se stupasi i pokaze "prangiju " i moc. kuku-lele
Macak mali: Ovo su ti igre bez granica, cisto vrsenje pritiska na Kinu. Ono kao da ameri kazu: Nemojte slucajno vi u Siriju. A Kina se grohotom smije. HAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zar putin to nije pito tebe nekidan
Hahah, nek se djeca druže.
Ja zajebane igre!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tko je ovaj covjek na slici.
Misu, tebi ce se pridruzit. Rusi to bolje rade od vas, odmaknite se od sirije rjesice to europa bez vas..
Obama prolupo nacisto!
ovaj crnac je samo marioneta mračnih sila u pozadini....hahaha hohohohohohohooooooo
Treba među Kinezima raširiti priču da su testisi islamista afrodizijak i veoma brzo bi postali ugrožena vrsta.
Lice licemjerstva.
Obama je musliman i ona kao takav izvadi dusu muslimanima na bliskom istoku. Bash ste svi vi bezdusni divljaci.
Hahahahahah ... STand up komičar
Moze da prica ko sta hoce, ali sposobnost Isil-a da ujedini sve svetske sile u istom pravcu je stvarno zadivljujuca. Kako su krenuli, mozda im legacy bude svetski mir. :))
90% zrtava isila su muslimani, zapamti to. Tako da je u interesu svih da se ovo zlo unisti.
Gospodine Macak, malo sam se nasalio. Inace smatram da u ovom slucaju postoji dosta razlicitih ciljeva, a da je Isilov (saudijski) pre svega apsolutna dominacija Sunizma u islamskom svetu, kao i radikalizacija istog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreca nasa da nemamo naftu.
A sta cemo sa civilima koji ginu u toj vasoj borbi "protiv idila". Da se razumijemo debile treba istrjebiti al ne mogu svi ostali biti kolateralna steta, nemozete nekome ubiti sve u zivotu pa se cuditi kad se taj neko raznese u Parizu ili gdje drugo...
Obama kao da je pao sa Marsa. Pa Rusi se bore protiv IDIL-a. Samo sto Obami ne godi sto ta borba pomaze Asadu. Mi na Balkanu imamo jako dobru uzrecicu: On bi da se je*e a da mu ne udje.
Dobar komentar. Obama kao protivnik Asada je i stvorio Isil. Ako ih ko unusti to je Rusija. Ne zato sto su borci za pravdu, kao i svaka velesila imaju svoj interes, a to je ucvrstiti Asada preko kojeg ce dominirati u Siriju. SAD se nadje u procijepu-nit' odmoci nit' pomoci. A ne mogu ni po strani biti, mjesaju se kao margarin.
O čemu ovaj majmun priča? Amerika napravila IDIL, Rusi su jedini koji ih mlate i on sada zove Ruse da se pridruže borbi protiv IDIL-a. Ovo nema ni u Alan Ford-u.
A ja mislio da je Bus sampion u maloumni izjavama, ali i ovaj ne zaostaje cak malo i prednjaci.
Mlati njih zuti a tebi i tvojim sefovima to smeta. Treba imati obraza pa ovako nesto izjaviti.
Bravo za komentar.Slazem se u potpunosti,treba imati obraz pa ovakvo licemjerstvo pokazati kao Obama.
misliš, treba bit crna obraza za ovako nešto :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)