Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Obama: Planiramo gađati više od 50 meta u Siriji" OVAKO RECE DOBITNIK NOBELOVE NAGRADE ZA ˇ"MIR"
Ko jos Nobelovu nagradu drzi za ista bitno... Mislim od kako je Bush bio kandidat da je dobije, Obama je dobio, Dobili je Iranski disidenti samo zato sto kritikuju rezim koji ne odgovara zapadu i td... Nobelova nagrada je smijesna i devalorizirana do te mjere da je o njoj smijesno pricati. Postala je jeftino politicko sredstvo za podkusurivanje i po mom misljenju je bezvrijedna.
Pa SAA 70 % cine suniti,o cemu ti pricas??
Obama,dabogda te Amor Masovic trazio!
"osim bacanja raketa “Tomahawk” sa američkih nosača aviona koji se već nalaze na terenu." Kao prvo Tomahawk rakete se ne "Bacaju" nego ispaljuju, a kao drugo ne ispaljuju se sa nosaca nego sa razaraca...
Jel' iko OZBILJNO pokušao pričati sa krvnikom ASSADOM? Nigdje ga NISAM VIDIO.
a gradovi im bankrotiraju...obama jebala te mama
obama, jesil uracuno i one sto "slucajno" pogodite?
Ispariča lik sve šta i kako. I svaki dan nove naaaake smjernice. 24 gore 35 lijevo 85 desno i 12 dole, e to ćemo prvo.....Ma daj koji ti je.
Kažite nam, kojih meta?
Podajte ovom Crnčugi i međunarodnom teroristi još jednu Nobelovu nagradu za mir
MRŠ pogaščino, kvariš mi Petak ! ..bo te Izraelski premijer u stau!