Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da objasnim ovim nepismenim neznalicama. Ovaj u lijepom bijelom odijelu je najbogatiji i najimucniji covjek na svijetu, a ovaj sa kravatom i sa lancem od dvije kile zlata (kojeg je dobio od najbogatijeg covjeka na svijetu) je predsjednik drzave , najjace sile na svijetu.Toliko za nepismene mozda ce sad razumjeti ko su ovi.
@ssss.. Nemoj tako vela havle, vela havle.. Zar ne vidis da je covjek slozio boje.. Brada, brcine, guma od \"ponija\"
OVAJ SA CARSAFOM I GUMOM OD BICIKLA NA GLAVI MI JE POZNAT, ALI NIKAKO DA SKONTAM KO JE OVAJ GOSPODIN U KRAVATI KOM SU SRAPI OKACILI LANAC OD DVIJE KILE ZLATA OKO VRATA...
zidovi su silom stvorili drzavu izrael na palestinskom teritoriju. stalno biju palestince i naseljavaju se u palestinske teritorije. velika nepravda neko mora izraelu da ocita lekciju
Pa sto je onda uskrsnuo ?
ma , obama je zakon! :)
Ja mislim da se i Bog ODREKAO Isusa, cim je dao da ga RAZAPNU !!
Smiju, Smiju i mi i Ameri i ostatak svijeta Tko ste vi?Nadrasa?Nedodirljivi?Specijalni ljudi? E nece da bude... more M.R.S.S.S.
i Juda se odrekao Isusa triput dok je pijetao zakukurikao...
haha
slažem se druže! kakve veze imamo mi u Bosni s tim idiotima Bin-evima, Laden-ima, Obama-ama, Arafat-ima... nek se gone u tropicku mater\'nu!
idite u picku materinu arapi, izraelci i ameri