Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kada ste ulazili u kopneni rat sa nekim? Uvijek ste samo avionima tukli gdje god ste ratovali, a lokalni izdajnici bi se tukli na zemlji. Sada kada ne možete avionima napasti povlačite se ko pi***. Možete vi gađati sa brodova koliko hoćete ali nećete pogoditi ništa.
Isto ovako su nekad podržali vas muslimane u Bosni, i danas imate naciju. Možda će i ovi pobunjenici nekad imat, više poštovanja momak!
Muslimani su i jedni i drugi. Pobunjenici su krivi za sve što se dešava, jer su živjeli dobro u Siriji, a pogledaj šta su sad napravili, samo zato što je šija na vlasti i što žele oni kao suniti da vladaju većinski šitskom zemljom. Izdajice su zato i što surađuju sa Izraelom i Amerikom, a znamo šta su oni uradili muslimanima tokom historije. Ameri su mogli mnogo više učiniti u Bosni, jer je sve bilo jasno ko dan, ali ne, uveli su nam embargo i kasnije kanom pomagali, ta nam pomoć ne bi bila potrebna da je vojska i naoružanje slobodno mogla ulaziti u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kako je govor taktično/diplomatski uokviren, a sve zbog "okretanja leđa" NATO/koalicionih partnera, čisto da svijet ne bi pomislio, kako USA nema kapacitet/hrabrost za unilateralnu vojnu intervenciju..
Usli zadnji put u Somaliju pa dobili po picki,sad samo kao pizde granatiraju iz daljine
Ti s Obama dobar co'ek...
Al' na krivom mjestu, pa si govno...
Ali ova vijest sve objasnjava: http://www.infowars.com/rebels-admit-responsibility-for-chemical-weapons-attack/
Lijepi STRAH!
Čkapi evo šta kaže Dizdarević, odličan članak ne samo o Siriji, nego i šire
http://danas.net.hr/svijet/intervju-zlatko-dizdarevic-krscani-na-bliskom-istoku-pakiraju-kofere-jer-ljudozderi-dolaze, zaboravih link :D
obama je istakao da 'SAD ne žele da bilo ko u svijetu koristi hemijsko oružje i tako ugrožava mir i blagostanje cijelog svijeta'. to je otprilike kao da dodo i braća po materi mu zlakoglui, čovići i bakiri kažu da su oni protiv korupcije.
Obama,mozda je u Bijeloj kuci blagostanje a sta bih ti rekao za drzavu u kojoj imamo Srbe i autonomase,gdje je tu blagostanje,ha?
pa obama i jest u bjeloj kuci izmedju ostalog i zbog srba..... obama je iz cikaga,gdje ga je veoma jak srbski lobi progurao za senatora kasnije je rod blagojevic zavrsio u zatvoru posto je prodavao obamino mjesto senatora :)...dakle nemoj da se zahebavas sa srbima :)))))
Barack ObMaNa...
Ma isto kao u Sarajevu dok oni razmatraju muslimani ginu vec vidjena strategija fuj!!!!!
Obama pičko
BiH zastava iza Obame
posro ga putin ko budalu ahihihihihhihihihihhiiiii
Posalji ih u RS malo pa u Federaciju, mete ce biti oznacene :)