Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ovdje prica o teroristima za ili protiv jarane. Samo kazem da ako se Amerikanci povlace iz Iraka to je iskljucivo zbog nedostatka novca. Evo i na Kosovu smanjuju broj vojnika. Iz Kirgistana takodje odlaze. Postavljanje antiraketnog stita se odlaze. Zato tvrdim da je bio potreban Obama vise kao pojava nego kao politicar.Upakovati to kao novu americku politiku je naivno, jer Americka politika uvijek ima kontinuitet. Mene ovo brine iz drugog razloga, onog ekonomskog. Izgleda da su stvarno u zescem crnjaku, a ako su oni u crnjaku cijeli svijet je u g... do vrata-
Cekaj ba krusko, jesi li ti za nasu Ameriku ili si za teroristicke mamlaze?
Pa za to su ga i izabrali i izgradili ovaj satro mirovnjacki imidz- Vijest treba tumaciti kao \"Koliko para toliko vojske\"