Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-x, pisham Vam se niz ledja..
Otkad znam za sebe, u Sarajevu se govorilo PORIJEKLO a ne PODRIJETLO
Sukn\'o im ga Milorad Blagojevic. Sad su se u neobranom grozdju nasli, ako probaju skinuti crnju kojeg je postavio, eto frke i nereda po ulicama south Chicaga. Onaj Bobby Rush, ex black Panter je zajeban, boje ga se ko kuge.
@Klinton Za tebe bi bilo najbolje da promjenis nick u KURTON
Ma šta vas čudi taj Blagojević kada će i za Obamu pronaći da ima nekoga Šumadijskoga porijekla ili da mu je deda učestovao na zlatnoj trubi Morave.
@tvrdi Pa mozda se ustvari preziva Blagoyebic? :)))
sto ih ovaj blagoje yebe u mozak haha
stvarno ovo \'podrijetlo\' zesce para jos malo pa pera djetlic sto forsirate ove hrvatizme jeste zadojeni
Greska u pisanje (srpskog podrijetla). Onda cete ispraviti tu gresku i ovaj ce to moj komentar izbrisati. Kao sto to obicno radite.