Nova Bin Ladenova poruka
0
"Obama je zasijao sjeme mržnje"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa od cega bi zivjelo 354 tajne sluzbe u USA ? valja izvuci pare iz budzeta, a to ne moze bez neprijatelja.
TO 100% NIJE REKAO OSAMA BIN LADEN!!! OVDJE NEKO HOCE PRAVITI OD BIN LADENA NEKAKVU ATRAKCIJU KOJA SE JAVLJA AUDIO ZAPISIMA!!! KO MOZE IZACI I ZAKLETI SE DA JE TO REKAO OSAMA BIN LADEN??? KO JE TAJ \"ISTINOLJUBAC\"??? PA I JA TAKO MOGU SNIMITI AUDIO ZAPIS, POSLAT GA U AL DZAZIRA TV; I ETOOOO!!!! ;-) ;-) :-D MISIIIIIM, STA IMA - \"AUDIO ZAPIS\"???!!! ;-)
oBama oSama
ovim sto se tuđim dvoristima igraju terorizma i terorista kad tad ce stvarni teroristi igrat u njihovom dvoristu... hhmmm... ko se macha lacha...
Eto opet ih izaziva \"pecinski covjek \" kojem ne mogu nista. Al kaida u prevodu znaci -baza podataka. Ovaj bradonja je jos na platnoj listi americke Bijele kuce. Sledeci je Sudan.
Ovo vise ni klinci ne puse da je smijesno koliko je glupo. Samo ko ima imalo smisla za tekstove i sl moze eto i iz ove recenice shvatit samo jedno - da je dozlaboga glupa.
Snimio Bin Laden novu plocu ! Ksd ce koncerti po svijetu? :DDDD
Majke mi ovaj Bin Laden radi za Ameriku, to je tako ocito i providno da postaje smjesno,
Ovi Ameri su ofirni paravo - pa zar oni stvarno misle da svijet još uvijek vjeruje u da Osama postoji hihihih
to obama reci iim :)
Odavno nisu nasminkali nekog glumca da odigra ulogu Bina Hladovina MIslim do sad su to tajne sluzbe Amerike i Izraela dobro radile ne znam sto su zakazali.... Samo stave neki carsaf iza ili jos bolje neku stijenu kao lafo LIVE from Avganistan i nekog glumca ispred nasmiknaju nalijepe bradu i puste tejp ! Valjda ova kriza utice, pa sad pustaju samo audio zapis :)))
Pa sta sad ne valja dragi Osama???? A i tebi nikako ugoditi cini mi se ...