Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ocekujte bolje za Bosnu ako Obama pobjedi, rekao sam vec ranije : AMERICKI PREDSJEDNICI SE NE BIRAJU ,ONI SU ODABRANI. 33 -i do sada predsjednika su u direktnoj krvnoj vezi , vec skoro 30 godina vlada masonska porodica i tako ce se i nastaviti. Rebublikanci ili demokrate to nije uopste bitno, on je unaprijed odabran od ljudi iz sjene.
Ja sam uvjek bio za podjelu Bosne i Hercegovine između Srbije i Hrvatske iz razloga što Južnoslovenski muslimani poznati kao \"poturice\" ( muslimanima ih je neprikladno i nazivati jer koji muslimani danas u svijetu LIŽU GUZICU CIONISTIMA I AMERICI ) Dakle te POTURICE kako vidimo iz ostalih komentara imaju toliko PODANIČKI MENTALITET DA JEDNOSTAVNO NE ZASLUŽUJU DRŽAVU NITI DA BUDU PRIZNATI KAO NAROD ( Inače poštujem muslimane u Afganistanu, Iranu, Iraku i drugim zemljama)
@adria, nije li ti bolji nick bio Morava? Clinton, Obama, Biden sto se tice Bosne isto, otvorena vrata. Naravno adria je Srbin pa ima nesto protiv njih i ako je taj Clinton spasio srpsku BiH populaciju 1995 godine. Koja nezahvalnost Srba prema Clintonu?
Adria, popi apaurin
Ja bi obojici (klintonu i obami) OTVORIO VRATA PAKLA DA ŠTO PRIJE IZGORE ZVOČINCI I ANTIKRISTI ! Preko milijon nedužnih žrtava u Iraku, Afganistanu... Korištenje nuklearnog oružja u Iraku, Srbiji, Afganistanu......
Sretno i biricetno 100% buduci predsjednice najjace i najdemokratskije nama prijateljske drzave Amerike! Tebi i tvom ahbabu Joe Bajdenu vrata nase Bosne su uvijek otvorena kao i Klintonu.