Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih to obučite kada im IDIL uvijek otme to vaše oružje?
Tesko onoj drzavi u kojoj se vas vojnik popisa.
Stidno se objavljuje popis stanovnistva u Bosni i Hercegovini..! . http://***/wp/146-hrvata-327-srba-i-484-bosnjaka-americka-cia-objavila-rezultate-popisa-stanovnistva-u-bih/
Poskok info:
Bitno da se vi u sve mjesate, tacno ne znam kako bi svijet bez vas funkcionisao.
Tacno tako a sto je najgore negdje vegeta nije potrebna, samo pokvari dojam, ali jok umjesaj je u sve, cak i ako nema potrebe za njom. ;-)
KO LI IDIL, OBUCAVA SAVJETUJE I POMAZE?.NESTO SE DUGO DRZE A SVI RATUJU PROTIV NJIH.
pismenost na nivou----- "savjetovati....uvježbati....pomoći" pa ti konataj eeee klix ...da se najeziš.....
zamutiti, naložiti, zavaditi,
mislis operacija: zakuhaj pa vladaj?
Tesko onima koje tvoja vojska savjetuje i pomaže.
Obama: Američki vojnici u Siriji u misiji "Ubijati civile (kolateralna šteta), krasti istorijske artefakte nepocjenjive vrijednosti, kupovati naftu od IDIL-a na crno i ginuti od ruskih lovaca-bombardera."
e bogati ne pomaži , niti savjetuj a pogotovo ne uvježbavaj gdje god ste došli bilo je sranje demokratsko pa sve po narodu ne petljaj te se gdje vam nije mjesto
e nek si mu reko
Obama: Američki vojnici u Siriji u misiji "uvježbati, savjetovati i pomoći bradonje da donesu demokratiju u Siriju