Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj covjece, na sta smo spali.... da nam je normalno gledati ubijanje, cak se radovati tome. Bez obzira ko je ubijen ili ko ubija..... halooooo Gnusno!!!
velika mrznja je posijana za vijek vijekova.
Ja osudujem ova ubistva I trebaju da odgovaraju i dobiju 100 godina zatvora . Bojte se ALLAHA
Pa isti oni koji ubise ove su ubili i civile u Buci.
Em ih pobise em im jos transporter maznuse. I jos nije kraj ove ljudske tragedije jer ce jedna Ruska majka ce dobiti pismo da joj je sin strado na nekoj vojnoj vjezbi nesretnim slucajem. Ni medalju nece dobiti za davanje zivota domovini. Ni dostojasnstvenu sahranu, nista od toga. Neka tako i treba bolje i nisu zasluzili. Dosli ubijati ljude i onda se trebam zgrozavati sto su sami poginuli?
Apsolutno podrzavam,sta radi ruski vojnik u ukrajini,oni nisu ubili civile,nego naoruzane vojnike,nema tu zarobljavanja,na mojoj si zemlji u mojoj si kuci sa puskom doso,po kratkom postupku sve zarobljene
Kako si divno glup
Zanimljivo je to kako rusofili ne dovode u pitanje istinitost ovog događaja a osporavaju istinitost dogđaja iz buče
Fejk...Nigdje veze. Jos jedan pokazatelj siline propagande i psiholoskog rata...Nazalost. Mislim da je ovo veliki minus za medie da ovo uopste objave i uznemiriju narod.
Tuđi vojnik na mojoj zemlji... Trabal se pitati šta s njim?
postoje zenevske konvencije, pravila ratovanja i nesto sto se zove etika. ranjenog, nenaoruzanog covjeka koji se povlaci ne ubijas. zarobis ga, posaljes u bolnicu i poslije razmjenis. imas mnogo primjera armije BiH kako treba da se ponasa prema zarobljenicima
E jarane moj, i ovo je ratni zlocin. Imaju pravila i za rat ako nisi znao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitanje šta se objavljivanjem želi postići? Obje strane predstaviti kao moralno jednake? Znači li to da će rat duže trajati?
Znaci da se prikrivaju vijesti sta Ukrajinci rade.... Jer se predstavljaju na zapadu kao svetci koji brane Ukrajinu i koji ne cine nista lose i stalno pobjedjuju svaku bitku i napad... A sto duze traje to sve vise vijesti izlazi da i oni cine zlocine i da cak ubijaju svoje manjine pogotovo Rome... A svaki zlocin treba objaviti i kazniti, ko god da ga cini
Za zlocin nema opravdanja!
CNN kaze da Kijevska Rusija nije Ruska.
Vidimo velicinu New York Timesa koji izvjestava o ovome. Gdje bi Srbijanski mediji pisali o genocidu. Oni su rekli nije genocid nego teski ratni zlocin. Nije 8000 strijeljano nego 3000. Kao to je malo. Trebaju znati I Escobar I Verhely da zbog ovakvih zlocina necemo nikada dati da se Bosna napada.
Ovo je ratni zlocin bez obzira sto su napadnuti.Treba identifikovati vojnike I na vojni sud .Mozes neprijatelja zarobiti zalijeciti I razmjeniti Tako bi trebalo biti po Zenevskom dogovoru. Srebrenica I Tomasica su ovakvi primjeri samo sto su tamo za dva dana ubili 8000 zarobljenika I civila. Ovo razum tesko da moze shvatiti.
Ali su zarobljenici i ubiti ih je ratni zlocin
Emir kusturica je reziser
Vučić producent
Ukrajinci ubijaju,a Rusi se bore za pravdu po vama. Imaju pravo eliminisati neprijatelja sa svoje teritorije.
Pod suncem nista novo. Dejavu, itd. Dzaba 'tehnologija', 'napredak', 'nauka' neka tzv. i to. Samo dobili neki novi globalni feudalizam, kapitalisticko-tehnokratski, i oligarhiju, bez granica. Bukvalno i figurativno. Za vecinu. Il tako nesto. I unistili prirodu ko nikad, i za nepovrat cesto. A ovo isto ko i 42e, kako stari kazu, il 92e kod nas. Il Irak-bliski istok skoro, Burma, Afrika nedje vazda, Meksiko, pa USA sto vani sto kod kuce, itd. Kroz istoriju i do danas.
Cak u onom Star Trek, ko utopija, i 'ujedinili' se zemlja i Vulkan i 'federacija', Kirk, Spok, Pikard i to, al opet ratuju s nekim drugim plemenima stalno, vazda. I s drugim planetama. 'Romulanci, Klingoni'. Dzaba.