Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina zemlja koja je ikada upotrijebila atomsku bombu protiv neprijatelja, zemlja koja je vršila nuklearna testiranja nad domorodačkim stanovništvom pacifičkih ostrva, optužje druge zemlje da narušavaju sigurnost planete sa svojim nuklearnim ispitivanjima
Moze li mi iko objasniti otkud Amerikancima pravo da za jednu suverenu naciju, narod, kazu da nemaju pravo na nuklearno oruzje. A da drugima, poput Izraela ili sami za sebe kazu, ok, mi imamo pravo ?
nedostaje iranska nafta
Europski nazadni latini dođu na noge najstarijoj civilizaciji na svijetu.
Skontali da je bolje imati Iran na svojoj strani nego na strani rusa
Iranci nisu glupi da vjeruju bilo kakvom sporazumu sa Alibabom i 40 razbojnika.
Naivna EU je poslušala amere i uvela sankcije Iranu.
Nisu naivni nego su vazali
Hahahaha Bilo je pitanje vremena kad ce SAD pokrenuti razgovore. Jos malo i Iran ce postati prijateljska zemlja amerima a sve zbog nafte.
Čović ih je zvao i rekao da je prvo trebalo izborni zakon riješiti
Da onaj kreten Trump nije ponistio sporazum, nafta i hrana bi bila jeftinije
Iran mora napraviti korak nazad, bez obzira da li je fair dogovor ili ne, za dobrobit i Irana i svijeta. Volio bih da Amerika i Iran nadju zajednicki jezik.
Iran nemože da diše više pod sankcijama. Da ih Putin ne podržava već bi davnih dana potpisali. Ovako to se može još malo odugovlačiti.
Dogovor je bio postignut, a onda je sublentavi Tramp bez ikakvog razloga sve ponistio
Trump je pokvaren do kostiju.
interes samo zbog nafte