Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi gradjani izasli na proteste da podrze ministra i zahvalili mu se
To se nasim politicarima ne moze desiti! Oni imaju Auto 24h za vozacem na raspolaganje!
Kad će vako kod nas
Pola Musko pola Zensko🤔
Svugdje u svijetu imenovana loca podnose ostavku kad naprave kiks samo kod nas se hvale tim i naredni mandat dobiju još veću funkciju.
Potvrdila raskid veze sa partnericom... odma znaš da nije normalna
dodji u bh osnuj stranku i rahat
... i nju FLAŠA sGreba
Kakvi levati. Kod nas to preuzme neko drugi za razumnu kompenzaciju.
Jazuk ovakvog kadra,sve biseri morala i etike.Predlažem da BiH napravi neki diplomatski sporazum sa Novim Zelandom po kojrm bi oni koji tamo naprave neku svinjariju i podnesu ostavku,automatizmom bili ddportovani u naš pravosudni,parlamentarni ili politički život.A zauzvrat da svi odlični i uspješni studenti iz BiH budu deportovani na Novi Zeland.
Barem je pošteno postupila za razliku od naših ćelavih glava.