Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi za lidera i skloni se , 👉
Smece najvece u EU.
Primili su najvise nehljebara iz Bosne i sa istoka. Debilu
Kompromis gdje ćemo sve muslimane i pravoslavce staviti u podanički položaj pedo..ovaj katolicima. Jesta da je njih jedva 15% u državi ali red bi bio da barem 70% šver...ovaj...vlasti oni imaju. Ignorirajte to što sam Njemački katolik. Nema sukoba interesa. Ja vidim muslimane i pravoslavce ko divlj...ovaj...europsku porodicu.
Ti si istoriju.
2024 godina je godina promjena u Njemačkoj. Vanredni izbori i pobjeda AfD i pobjeda desnice na EU izborima. Zbogom pedofili i ekofašisti.
Sve je ok, kriza u cijelom svijetu ali vi ste Nijemci bezuslovnom podrškom Izraelu ponovo na pogrešnoj strani u ovim teškom vremenima. Opametite se dok niste još veću štetu nanijeli sebi samima.
Ostat ćeš zapamćen kao najgori Premijer Njemacke!
Vidite ovog papaka !! Jedino je njemu uspjelo da unazadi njemaču ekonomiju. Birokrata. Pacov.
JBG SANKCIJE UVELI ZEMLJI OD KOJE SU ZIVILI NIJE VISE GAS 300 E KUBIK SAD PUNO KOSTA VISE 5000DOLARA KUBIK NEMOZE SE PROIZVODIT VISE JEVTINO GRADZANI NEMOGU PLACAT RACUNE.SPREMI SE TI SAD ZA 8 JANUAR ZA PROTESTA KOJI DOLAZE NAROD JE VIDIO DA TREBAJU PROMJENE .
Satanista broj 3 u evropi nakon engleskog i francuskog.
Lažni pacifisti i liberali, tzv demokrate a teški rasisti i nacionalisti što mrze sve one koji rade za njih a uvijek će bit podređeni. Ljudi prodaju dostojanstvo i vrijednost za euro.
Promjene su neminovne
Ključni igrač za pobijedu AFD-a u sljedećim izborima. Pokrali lovu, digli porez, sve poskupili, financiraju ratove, djele pare po svijetu i ukrainskim izbjeglicama koje su zaštitili više od sopstvenog naroda i penzionera koji kopaju po kantama za povratnim ambalažama. Kreten teški
Yebo ti hamas mamu sto ne kazes da su gori od tvog hitlera chifuti sta rade od palestinaca...
Za Novu godinu sam odlučio da više ne komentarišem na klixu. Bilo vas je lijepo zajebavat'. Vozdra, levati. :D
mrs!