Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto još malo i Bihać će postati metropola sa par miliona stanovnika...pa šta konta brko da su europejci motku sisali
@MOTORRAD što ne bi postao pa zapadnije je od Beča
Eto ih uBosnu, ko da vidim. Sultan naš šalje nam još braće.
Kad ih Erdogan pusti ko policija kerove na kriminalce ima da pojedu Evropu, žalosno ta Indija,Pakistan i ostala smeća daju pare na avione,tenkove, nuklearke dok raja nema šta jesti...
Kad bi ih došlo u BiH makar par miliona pa da nas preglasaju sve zajedno možda bi bilo bolje...
Haha kako se brko igra sa vatrom, nije izgleda ni svjestan u sta uvlaci Tursku....
@Hoschef Erdogan koristi izbjeglice da dovrši posao za vijeke vjekova sa Kurdima. Uklanja jednu po jednu opasnost za Tursku.
Neka brace
Turskom smeću od predcjednika nije smetao isil na granici. Prstom nije maknuo da tad ukloni isil, a sad kao ispade borac protiv isila. Nigdje veze! Diktator erdogan želi okupirati što veći komad Sirije, po uzoru na Izeael i okupaciju Golanske visoravni. A ameri su se podizanjem vojnih baza pored sirijskih naftnih bušotina totalno razotkrili. Dno dna.
@Bobas ne kenjeraj, natovarili su im one ludjake od isila i jos „dobre tetoriste“ iz pkk, ypg il kako se vec zovu na TR granicu, sta ocekujes da ih brko miluje, neka ih u evropu posalje oni su ih dole i instalirali, otvori granice brko hos geldiniz svi u evropu, evropa dole vojsku a brko ce njima izbjeglice!
Pa otvori bolan vise
Šalji u Francusku vidi šta pišu o nama
On će se smilovati Unsko Sanskom Kantonu. Ništa ne brinite. On čuva Bošnjake.
reci im babuka
Pa pusti ih Tayipe, Macron je neki dan rekao da ih jedva čeka, s bakutom 👵🏻👨🏿‍🔧
Puštaj ih Erdogane!
@Trpkoni pa da onda kod nas dolaze u još većem broju.
Ovaj prijeti Evropi, a svi ti migranti , na kraju, preko Srbije , dodju ovamo u BiH i zaglave ovdje. I on to zna. Turska, Rusija, Francuska, Srbija ...sta smjeraju?
Najbolja je EU, otvori im granice u Grckoj i Bugarskoj, pa zatvori u Madjarskoj i Hrvatskoj i onda optuzuje BiH i Srbiju kako ne postupaju humano s'njima.
Ma otvori druže pa kud puklo da puklo...