Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve u cilju da vama bude dobro XD
Agenda 2030 u punom zamahu Samo spavajte spavaci..
Bećirović uputio pismo NovoZelqndskoj vladi( ovu je recenicu odabrao za mjesec Oktobar) : Okrenimo se rješavanju životnih pitanja
U USA 100 milliona krava u Indiji 150 miliona, Dakle Novi Zeland je mala maca. Sve je popularnija ideja da je nauka naopaka te da treba slusati populiste. Ono zemlja je besjtajnih kapaciteta i sirina te Carbon Otisak je izmisljen da kontrolira mase.. itd. Kad shbatis da je planeta Zemlja ograniceni prostor koji ne moze prihvatiti neogranicene kolicine smeca jasno ti je da je vrijeme raditi na ogranicenju Homo sapiensovog bahatluka.
imal šta za kokoši,kakva je tu situacija s gasovima
Nego jel jos ko primjetio kako maknu sa naslovne pojedine clanke cim u komentarima ne krene prica u pravcu koji odgovara klix gatekeeperima :D Poodavno to primjetih, a na ovakvim člancima je to bas bas ocigledno. Cim se skupi iole osvjestene raje na komentarima, bub, clanak se zavuce negdje dole da sto manje raje pročita komentare :D
Davno se ovo znalo i pričalo samo sto su ovce ismijavale ljude koji su znali citat izmedju redova sta je prava agenda zelenog lobija. Doduse i dan danas se ismijavaju ljudima. Fazon je implementirat carbon taxiranje. Svakom insanu ce se naplacivat karbonski otisak kroz godisnju taxaciju. A jeftini naučnici su se prodali i guraju pricu zelene mafije iako znaju da je cista glupost. Al jbga, grantovi su vezani za industriju i tehnokrate.
I to je samo dio price. Populus se lomi na x frontova da bi bili primorani da prihvatimo universal income. A da bi to implementirali moras prihvatit virtual identity 2020. Sto automatski znaci da ti drzava ima pravo rec sta da kupuješ i kad ako u toku mjeseca istrosis karbonski bonus. A ako si neposlusan i lajes plaho jedan swipe i ne postojis ;)
Ja sam mislio da smo mi najludji na svijetu,ali Bogami sad vidim da ima puno budalastijih,ovo je nesto necuveno jednostavno svijet je otiso u tri pi.ke materine.
I sta kazete Bill Gates hoce dobro covjecanstvu? Od njega je krenula ova glupost.
Počeo je karbonski otisak
Money is everything
Zaglupljivanju nikad kraja...