Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pun zrakoplov hercegovaca danas odleti čarterom za qatar, sprašiše 3 milje eura za 3 mesijeve čarolije ... ajme meni. Popusili i oni .
S druge strane ti ces svojim unucima prepricavati kako si 13.12.2022. pisao komentare na klixu i imao dobar omjer lajkova.
Pušenje je štetno naravno. Ali marihuana se legalizuje i puši, duhan se kriminalizuje. Zabranjuje se normalno meso, jedu se insekti. LGBT propaganda se stavlja u dječije crtiće. Pušenje kakvo god da je ružno, odvratno i smrdi se razlikuje od alkohola i marihuane u tome što ne mijenja stanje svijesti. A alkohol je naravno dozvoljen
Nesto se slazem, nesto ne. Nikotin mijenja hemiju mozga. Omogucuje hormonu koji je zaduzen za osjecaj zadovoljstva da se ispusti u vecoj kolicini nego seks npr. Ovisnost o duhanu se teze lijeci nego ovianost o marihuani. Marihuana ne mijenja znatno stanje svijesti, pogotovo u poredjenju sa alkoholom. I na kraju, duhan je stetniji od marihuane iz prostog razloga sto ne pusis 20,30,40 dzointa na dan, osim ako nisi Snup Dog.
nemoj molim te da mi još i alkohol zabrane.....šta ću onda, postat serijski ubojica jer mi je dosadno.
Kako će gudru pušiti? Morat će čistake motati.
Ne smijes pusiti ovdje, zabranjeno pusenje tamo zabranjeno 'vamo, ne smijes ovo, ne smijes ono. Tolika propaganda protiv pusenja da me podsjecate na one ISIL teroriste koji bi sve zabranili. Pa jenbote vise demokratije u Sjevernoj Koreji nego na jenbenom zapadu. Isto da ja pusim tudje pare i u tudjoj kuci. Fuj, mamu vam... Teroristicku
Ima ona, zabranili ljudima negdje pornjavu da gledaju (musko - zensko), oni poceli gledati zensko-zensko, zabranili i to, oni poceli musko-musko, zabranili i to, oni poceli gledati ljudi-zivotinje... te oni brze bolje dozvolise normalnu pornjavu... Poenta: Nece moci na silu nista
glup primjer
nemoj molim te da mi još i alkohol zabrane.....šta ću onda, postat serijski ubojica jer mi je dosadno.
Sad kad skoči cijena grama duhana na razinu grama MMDA.
Motane cigare 1,50 km, ispušiš,od kašlja povratiš žvaku iz osnovne škole ...
Neka zato pederske zajednice rastu
Meanwhile na Balkanu se ne odriču cigareta ni u kafanama... Žalosno
Kad će kod nas konačno zabraniti pušenje na javnim mjestima? Teror pušača mora prestati!
Cicibannn To što rade sebi, to bi im oprostio, a to što uništavaju sve oko sebe, to ne mogu. Najgore mi je što je pušenje dozvoljeno u kafanama uz tržne centre, ne mogu doći ni do prodavnice bez probijanja kroz guste slojeve dima. Teško je poslije isprati taj smrad, užas živi. Čisti teror bojnim otrovima.
Zasto bi zabranjivali, zasto nam ne daju opciju gdje cemo ici. To za trzne centre se slazem. Ja sam pusac, ne bas tezak u smislu kolicine, ali ne mogu bez njih sad zasad. Odvratne su, stetne su, a i pusaci su cesto jako bezobrazni, sve razumijem. Ja mogu sjediti sat vremena i popiti kafu a da ne zapalim, ali zabraniti na svim javnim mjestima mi nije okej. Ako vikendom izadjem i nedje cu provesti 3-4 sata, onda bar nek ima poneka kafana u koju nepusaci ne moraju zalaziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedini način da nestane ili izumre pušenje,mislim cigareta
Da biste zaradili na crnom tržištu, kupujete političare preko lobista. Nije li ova Grkinja primjer, ili još uvijek vjerujete da se zakoni donose u vašu korist? Sve što je zabranjeno pronalazi svoj put, samo porez ide u privatne džepove.
To se zove civiliziran svijet a ne ko kod nas, zakoni o zabrani pušenja jos uvijek na nivou Osmanskog carstva.
Ja cu pusiti dok ne crknem!
sretno. pojačaj.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/novi-zeland-novim-zakonom-buducim-generacijama-zabranjuje-kupovinu-duhana/221213106