Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je lista gostiju klixeeeeee? Vrtiš 4 imena od početka od toga 3 mrtvih, koga to na zapadu štite jel klixeeeeee ko nama to na zapadu štiti ppedofile
Imaš crnu knjigu na internetu. Probaj preko DuckDuckGo.
Za ovo se nikad i ne bi saznalo da se nekom ne želi nanijeti šteta samo je pitanje kome!!! A opet ce sakriti one koje ne žele da se sazna za njih!!! Sigurno je da bolesni žid.ov.i stoje i iza ove afere!!! Mislim da vrše pritisak na amere da bi i dalje imali podršku za agresiju na Gazu!!!
Pa i princevi su su ljudi. Moraju ga i oni uturit.
To su te vrijednosti
Koje bi gadosti radili brojni Klix komentatori, samo da imaju love i da im se ukaže prilika, Epstein bi izgledao kao humanitarni radnik.
Papa je tucao maloljetnice. O bože 🤣🤣🤣🤣🤣
Znate li da je Džo Bajden imao sex sa svojom kućnom pomoćnicom kada je imala 13 godina?
A trump je boravio kod ovog epsteina
Što više para imaju više su izopačeniji
I bad da nestane struje u zatvoru kad je sebi stavljao omcu na vrat jest bio nesretan sto jest jest
Meni pise Private rank 2
Sve gola fukara , 🗣
Ako se na spisku pojavi koji od sejkova sve novine svijeta ce brujati evo vidite kakvi su muslimani
Zanimljivo kako su spisi otkrili samo ove što se za njih znalo da su poremećeni ili one kojih više nema, muljalo se opasno.
Ovdje jos samo ja nisam bio
😂😂😂