Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuku civile zato što imaju uspjeh na frontu. Nešto mi sve ovo poznato. Rusofilni botovi će i u ovome naći napredovanje ruskih pičketina.
gooUser1655991985 to su bili preventivni vaspitni udari prema razularenom turkijevskom okotu, kad im se sila pokaze kao bubice su
@gooUser1655991985 jest mi zalosno kada vidim srbe da dodju na BiH portal i pisu nesto, svi vas mrze i nemate kome da se obracate pa dodjete nama ovde da pricate gluposti? sjecas li se momak zasto je nato bombardovao srbiju? toga se ne sjecate a? ma da, vi samo znate za vasu patnju, a to sto ste radili komsijama godinama, nikom nista?
Vrtic i zgrade su za njih vojni ciljevi isto kao u brace im preko Drine.
To su ciljevi Romanijaca poganih, Srbijanci nisu takvi budi siguran, sto Sandjak niko nije dirao? Zato sto nema lojavih romanijaca i istocnjaka! A ovo za vrtice je suplja zesca iz razloga sto su razbijeni na frontu pa sad moraju plasirati ovakve stvari da mazu oci zapadu koji salje lovu!
Denacifikacija vrtica
svete se jer su ih ukrajinci zbubali himars-om. naravno, svete se tamo gdje mogu - neselektivno i po civilima. zvuci poznato?
Pošto je fora "Ukrajinci bombarduju sami sebe" već postala izlizana, sad ce putinofilski i srpski retardirani botovi forsirati frazu: "Pa rat je...". Inače, to je fraza kojom hulje započinju svoja opravdanja za ratne zločine.
I JNA je bila premocna za slabu Hrvatsku,tukli redom od Vukovara do Knina,raketirali glavni grad,zauzeli citavu Krajinu....Na kraju je Hrvatska skupila snagu,naoruzala se i Olujom rastjerala bandu....Ista sudbina ceka Ruse i okupirana podrucja u Ukrajini...
Zapad koriste Ukrajinu, da sruše Rusiju. Rusija divlja i oduzima živote nedužnih, za koje Zapad ne mari ni trunke. Zapad misli da će dobro proći, Rusi vjeruju u svoju nepobjedivost. Kina šuti, Turska se urušava, Afrika pati, Južna Amerika divlja, Arapski svijet izgubljen… Mislimo na sebe! Balkan nije zaslužio, da ponovo doživljava devedesete. Radi čijih interesa, da sebi uništavamo i ovu trunku mira?!?
Šta kažu istočnjaci, oslobađanje jel? Nanu li vam zločinačku svima koji tražite opravdanje u ovim zločinima
Sad ce im eu i oni sto su ih nahuskali na sukob s rusijom,poslati ogroman kisobran da ih zastiti
Vi i dalje vjerujte Ruskim izvjestajima da ide sve kako planiraju,evo sami sebe demantuju sa ovakvim postupcima gadaju vrtic e vrtic Amerika da je pametna rijesila bi ovo dostavom dalekometnih raketa pa nek i njihovi gradovi gore
Ma sami sebe bombarduju jel de Turska kopiladi? I vi ste sebe 1999 bombardirali !😎
Srpska metoda neselektivnog gadjanja gdje su sprave okrenute prema školama i vrtićima
ma da krstarećim projektilima gađaju obdanište , ahaha ova low iq buranija u sve vjeruje.
Samo sankcije... Napraviti zid prema Rusiji i uvesti vize tako da nema prelaska granica. Petrovgrad i Moskva su onda osuđeni na propast. Jedini spas im je onda preseliti se u aziju blizo Kine ako im ovi dopuste...
Razbijeno najutvrdjenije uporiste sto je ikad moderno ratovanje vidjelo sa sakicom ljudi pa im sad jedino ostaje plasirati ovakve perfidne lazi da se gadjaju Vrtici... Mislim... Stvarno... Vrtici... E svasta! Kad pomislis da je zapad dotakao dno oni te svaki put na novo iznenade!
Glupani, ispalili su ukupno 14 raketa a neke su zavrsile na zgradi i vrticu a ne sve. Nas narod uvijek sve bukvalno shvata i ne razmislja uopste!
Kako bi voleo da ovako opet gadjamo Bosnjacki narod sa Pala i Romanije, uf, nek mi Bog oprostio ali radovao bi se... Ufff