Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko god puhne u ovaj antigen test pozitivan
Otvarajte sve, j.ble vam kovid potvrde familiju
gdje te ne mozes sreco? Reci mi gdje ti to ne daju? sta ti nije otvoreno?
КО ТI NEDA LJUBAVI?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li nam se premijer vratio sa skijanja, pitam za jarana
Austrija ukinula lockdown za nevaksinisane hahahahahaahahahahaha mamu li vam je*em, sta je prpa aaaaa?
Kako fino bacise kost medju narod. "Antivakseri" i "vakseri" se svadjaju, a silne milijarde od poreza se slile u farmaceutske kompanije.
Novinaraska gamad
Ha ha, ja cirkusa majko mila
Aaaaa baš me čudi a tamo su implementirane sve mjere zaživjeli kovid pasoši, prisiljebni skoro svi da se pelcuju. A ni smrnost nije tako mala skoro 500 po danu .
Te brojke od 500'000 volili bi ovdje objavnit a Sarajevo nema toliko građana
Što više slušate to je sve gore.
Vakcina, vakcinaa, ojro Vakcina ! Sta je sad, Francuska tjera na vakcinisanje, preko 60% stanovnostva vakcinisano i sta ? Opet sve zatvoreno kao i u Njemackoj, Austriji itd. Vakcinaa, Vakcinaaa akcija jos samo danasss !
Kako bi kod nas guzice zinule da imamo ovoliko stanovnika....1 milion testova x 25km = 25 miliona dnevno, merak za uhljebe
Više doza, manje imuniteta i onda dodas pola netacnih testiranja plus medijsko strašenje i pumpanje brojki.. Ovo je rat medijima.. lazna pandemija... velika cenzura vlada, sve je korumpirano od farmakomafije. otvorite oci... https://dokumentarac.hr/covid-19/video-17-000-lijecnika-na-masovnom-prosvjedu-u-washingtonu-odrzanog-23-1/
source: trust me bro
Jes ti procitao i druge izvore o protestu? 17 doktora možda... Ostatak oni sto nisu učestvovali u napad na Kapitol a isti mentalni sklop.
...a moj caca je obradio toliko uzoraka.. Ja ne znam koja budala vjeruje u ove cifre. Uzjebali se sa obaveznom vakcinacijom pa to moraju nekako opravdati da ih zive ne zapale.
MashAllah !
ima li kraja ovoj pogani vise
Nece ga biti sve dok vakcina bude se davala i mediji napumpavali brojke i strah.