Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošli put je bilo skoro izjednačeno znači sada će se možda i odvojiti
Moraju im Englezi odobriti novi referendum a to se nece desiti jer su vec imali jedan
Grijesis, nikakva kutija nije otvorena, imas samo zakonska i nezakonska otcijepljenja.
Molim vas nemojte poredit Skotsku i neku priprcinu RS, a pogotovo dreamland Herceg Bosnu. Hvala !
Prije par mjeseci izašao je izvještaj po kojem bi Škoti imali veće prihode od nafte u Sjevernom moru nego sada. To i ovo oko Brexita, promijenilo je njihovo raspoloženje. Eto šta se desi kada imaš glupe političare koji ne znaju racionalno sagledati stvari. Ako Škoti izađu, vrlo vjerovatno za njima idu Vels i Sjeverna Irska (mada je ovo upitno). Eto šta im Farage i Johnson uradište.
Mi smo to još prije 28 godina izglasali. Škoti nešto lijeni ostali.
britanci su sa brexit-om htjeli progutat prevelik zalogaj.. ako nebudu oprezni.. ne samo da nece bit brexit-a.. nego ce za par godina uvest i Euro.. EU ce ih progutat..
Dođite u Bosnu da vidite šta je rahatluk