Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je moguce da se na ovim stranicama uijek nadju likovi koji opravdaju neciji nasilnicki akt. ali naravno i to kod nas ide po kljucu. ako je napadac musliman, onda ce mu ovdasnja idiotska publika opravdati i halaliti bilo sta. jer je musliman i jer je ubijao mrske jevreje ili hriscane. na nekim drugm stranicamam isti kljuc funkcionise , samo naopako. idioti se raduju kada neko ubije muslimana. a sarajevo-x.com jako dobro zna kako da raspiri ovu vatricu mrznje, sto izgleda tiho tinja u njihovim citaocima. a ako neko mrzi muslmane, neka ide na BL online i tamo moze govna po muslimanima da baca..i tako u krug. hvala sarajevo-x.com za najprizemniju informativnu web stranicu
Covjek svoj i na svojoj zemlji u kojoj nije jos samo dobio zabranu na zrak i disanje je jos i terorista. Mozda su i Bosnjaci teroristi u odnosu na srpski fasizam u Bosni.Vjerujem da je rat u Bosni koju godinu vise potrajao da bi se to i uistinu desilo !
bravo moji muslimani...nastavimo se boriti pračkama i hinjskim bombaškim napadima, a djeca nam ne znaju čitati.....