Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raketa udarila sa lijeve strane, vidi se po komadima oko elektrane. Da je bila unutrašnja eksplozija ravnomjerno bi dijelovi bili raspoređeni. lp
To su rekli i Rusi davne 1986. godine
Izbio je požar! Izbiti se može ekser ili neki drugi predmet! Nepravilne rečenice, novinara koji su završili fakultete a nisu pismeni!
1. 〈prijel.〉 udarcem ili snažnim pokretom učiniti da što ispadne, iziđe iz čega [~ čavao iz daske; ~ loptu iz ruke] 2. 〈neprijel.〉 a. izići na površinu [~ ispod lišća; Izbili su mu prištevi.] b. doći na neko mjesto [~ na glavnu ulicu] c. naglo se pojaviti, dogoditi se odjednom [Izbio je požar.; Izbio je rat.]; vidski paranjak:
Klixovci jesu većinom nepismeni, ali ovdje su oke, dok ti pokusavas da budes pametan, majmune.
Ovo sve nesto hoce a glupi ko k...c, jos ce na kraju,budale, sami sebe raznjeti nuklearkom!
Neke druge zemlje pod ovakvim jakim sankcijama potonu poslije par godina.. svaka cast Irancima iako pate zbog ove vlade koja je sranje teze
Ovo mi miriše na MOSAD
Ovima ne trebaju ameri ili izraelci, ovi će sami sebe da rokaju.
Ameri (NSA) i Izrael(Mossad) prave cyber terorističke napade s malware-om "Olympic Games" (Stuxnet virus), koji napada plc uređaje (za automatsku regulaciju). Ovim su cijeli svijet doveli u opasnost, jer sad neka budala može doć na ideju da napadne bilo šta automatizovano (od semafora do nuk. elektrane).
Naravno, ovi podaci su procurili što od ljudi iz njihovih službi tako i tokom afere Snowden. Natanz je postrojenje za obogaćivanje urana a ne eleketrana. Meta su ponovno centrifuge kao i prethodnih puta.
DENIED...
Not bad. Not terrible.