Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Americki presjednik i nemora znati nista on je i onako tu samo figura koju imperijalisti pomjeraju po svom nahodjenju.
Predsjednik SAD jeste samo službenik kako i nalaže Ustav SAD. Pravu vlast čini Kongres. Ti bi više volio da se jedan čovjek sve pita?
Eto mi imamo srecu da su nasi sveznalice pa nam tako dobro i potamam...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ti je jedan od vecih podviga dzo nakon što si pet puta pao na stepenicama aviona i zapeo za nevidljivu vreću pijeska ko i ono da se rusi trenutno bore u Iraku ma ima toga 😹
Nisu dodali na listu i potputnjacnik u Buca potoku
Iskreno na prvu i ja ne znam
zasto bi uopste morali znati koliko ima svjetskih čuda i ko odredjuje sta je svjetsko čudo.Znas koliko me k boli Jel kineski zid svjetsko čudo ili ne
pa ne znam ni ja. koliko ono, 7?
Dobar je za razliku od naranđastog vola trumponje koji je rekao da se kolorado granici sa mexikom
Izbor izmedju lidog Trumpa i senilnog/plasticnog Bidena. Izbor je pretezak
glumac glumi....
Lud zbunjen nenormalan
Ahahahahaha bem ti budalu
Nije mu prvi put a ni zadnji